oslove
Hei! Lenge siden sist nå, har vært på hyttetur og i Oslo og har ikke hatt så mye tid til å blogge. Var på hytta til Elisabet med Marta og Maria forrige helg og vi storkoste oss. I går kom jeg hjem fra tre nydelige dager i Oslo med Janne og Martine. Vi kom fram klokken sju på onsdagsmorgen, og etter handling og frokost la vi oss å sov noen timer før vi dro inn til sentrum. På torsdag var planen å dra på tusenfryd! Det var utrolig mange folk der og vi ble stående mye i kø, men var veldig gøy når det endelig ble vår tur da haha. På kvelden dro vi ned til akerbrygge, og satte oss på en av resturantene der. Vi var veldig heldig med været ettersom det egentlig var meldt regn noen dager. Den siste dagen bestemte vi oss får å ta båten ut til Hovedøya og bade og sole oss. Vi har hvertfall hatt kjempefine dager!
Ha en fin dag videre

Én kommentar

Postet av: Marthe solberg schanche
Dato: 03.08.2014 Klokken: 17:45 - http://martheschanche.blogg.no


Så koselig! Ha en fin dag du også :)
Postet av: Linn Therese Dagsland
Dato: 03.08.2014 Klokken: 18:05 - http://vektlofterjenta.com


Fin søndagskveld til deg, skjønne du ❤

Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe :-)

Vil ellers tipse deg om mitt siste innlegg der jeg har kommet med et dilemma, som du kan sette deg inn i, og deretter svare på hva du hadde valgt :-)

❤Ellers ønsker jeg deg en herlig søndag og en god sommer videre!

Skriv en ny kommentar