Blogg

bloggpause

Hei dere! Flere uker siden sist nå, og er vell egentlig bare innom for å si at jeg skal ta en bloggpause. Har jo egentlig startet pausen og har tenkt på å skrive dette innlegget lenge. Startet bloggen her for litt over to år siden, da jeg var på ferie i USA. Er ikke sikker på om jeg noen gang hadde startet å blogge hvis jeg ikke hadde vært på den reisa. Har tatt masse bilder jeg aldri hadde tatt om jeg ikke hadde hatt blogg og det er så gøy å se tilbake på. Har jo aldri vært en superaktig blogger, men i det siste har det vært veldig dårlig. Når jeg ikke greier å få til mer enn et par innlegg i uka har jeg bestemt å ta en pause. Trives veldig godt som blogger, så kommer sikkert til å starte igjen. Og forhåpentlig blir det ikke så alt for lenge til!Dere må ha en fin lørdagskveld og helg videre 

new week
Heihei! Da var det blitt mandag igjen og jeg har ikke vært innom bloggen på en uke..igjen. Føler vell egentlig ikke at det har vært helg, bare en kjeempelang uke. Ettersom jeg var på skolen både lørdag og søndag, da det har vært audition til å være med på musikalen som settes opp på skolen hvert år. Var kjempemorsomt, men ble nesten bare det helga gikk til da jeg brukte kveldene på bare å slappe av. 
Skoledagen i dag gikk raskt og det er deilig på en mandag. Senere i kveld skal jeg på dansing også har jeg litt skolearbeid som skal bli ferdig. Ellers er målet å sette av litt mer tid til bloggen. Har blitt litt glemt etter sommeren og når jeg først skal har en blogg ønsker jeg å blogge mer enn en gang i uka.
Ha en fin mandagskveld dere  

relax it's sundayHeihei  I dag har jeg ikke hatt noen planer før jeg skal på jobb etter middag. Så da ble det en en deilig, lang søndagsmorgen, med frokost i senga og gossip girl på macen ved siden av. Etter jobb i kveld må resten av dagen brukes på å pugge matte. Merker at det blir lite tid til overs for bloggen i ukedagene, pluss at jeg har vært syk noen dager. Så det er grunnen til lite oppdatering. I morgens starter nok en skoleuke full med prøver, innleveringer og lekser. Har  egentlig vært fire ganske rolige uker frem til nå, så da kommer jo alt av prøver plutselig på en gang. Dere må ha en koselig søndag videre!

macarons

 


God søndag dere ♥ Har dere hatt den fin helg? I dag hadde jeg alarme på klokken ti for å ikke sove bort hele dagen. Så et par episoder gossip girl i senga før jeg sto opp og laget litt taco til frokost fra gårsdagens middag. Taco på morgenen er faktisk noe av det beste jeg vet haha. Ryddet litt i huset før jeg dro og møtte Thora og Toya, også dro vi på trening. Har få planer resten av kvelden, så passer bra å lade opp til en ny skoleuke. Ha en fin søndagskveld!

two weeks

Håper alle har en fin onsdagskveld akkurat nåJeg skal tilbringe min med å høre på denne nydelige sangen! Merkes at det er lenge siden skoledagen holdt på fra kvart over åtte til halv fire, men er vell bare å venne seg til det igjen. Dere får ha en god natt etterhvert 

september 1th Heihei! To uker siden sist jeg logget inn på blogg.no. Skal jeg være helt ærlig er det fordi jeg ikke har vært helt sikker på hva jeg skal gjøre med bloggen. Men etter to uker uten blogging er jeg ganske sikker på at jeg skal fortsette. Er ikke alltid like lett å få tid til bloggen mellom skole, trening, jobb, venner og dans, men trives veldig godt med blogging og har faktisk blogget i over 2 år nå! Så kommer ikke til å gi meg med det første.

I dag kom nyheten om at streiken er over, og i morgen starter skolen for fult. Har vært to kjempedeilige uker, med korte skoledager. Men er vell bra den er over så det ikke blir alt for mye å ta igjen. Nå skal jeg rydde i kleskapet før jeg skal på dansetrening senere i kveld. Håper alle har hatt en fin start på uka, så snakkes vi senere♥ 
skolestart

Heii dere! Da var sommerferien over og tilbake på skolebenken. Startet ikke før 11 i dag, så jeg, Janne, Martine og Tuva spiste frokost hjemme til Hanne før skolen begynte. Var en kort dag med bare litt informasjon og utdeling av timeplaner. Er jo streik, så er bare noen få timer jeg må møte opp til så lenge den fortsetter. Skulle egentlig bruke ettermiddagen til trening, men her ligger jeg med vondt i hodet og tett nese. Passer ikke akkurat så bra å bli syk nå, men håper på at det gir seg fort hvis jeg tar det litt med ro. 

Meg og Martine i oslo og bilde fra helga. Ha en fin kveld videre 

black & whitegenser reserved, shorts guess, sko nelly

 

Heihei♥ Akkurat nå sitter jeg barnevakt. Ella la seg i åtte tiden, og siden da har jeg sittet å sett på den ene serien etter den andre på netflix. Leste også nettopp et veldig inspirerende og godt skrevet innlegg på bloggen til Anniken Jørgensen, kalt annijor, om arbeidsforholdene til syersker bak store kleskjeder.  Så hvis dere ikke har lest det anbefaler jeg dere å lese det her.
Dere får ha en fin kveld videre!

 

disse sommerdager

Hello! Er ikke så mye å blogge om fortiden ettersom dagene går til det samme - soling, grilling, bading og å bare slappe av ute i varmen. Holder på å sette sammen noen klipp til en liten film fra Lisboa! Blir ikke så mye men skal prøve å få postet det i morgen.
Nå skal jeg begynne å lage taco til familien, så få jeg se hva som skjer i kveld. Hele jentegjengen er bortreist eller opptatt akkurat nå, så jeg må jo være så kreativ med meg selv får å ikke kjede meg i hjel. Gleder meg masse til helga nå da jeg, Marta, Elisabet og Maria planlegger hyttetur! Og etter det blir det Olso med Martine og Janne, så har hvertfall mye å se fram til. Ha en fin dag videre dere  

sunside

Heihei dere! Hver dag etter jeg kom hjem har jeg våknet sent til strålende sol og dagene er full av soling, bading og å møte venner jeg ikke har sett på leenge. Har virkelig vent meg til det gode været og er jo nesten for varmt! I går møtte jeg Julie i Ilsvika og vi koste oss med bading og soling. Vi møtte Thora senere på kvelden og tok enda et lite bad. Var faktisk overraskende deilig temperatur i vannet! 
Nå skal jeg lage meg litt kveldsmat og sette meg ute å se på Scandal. Håper dere har hatt en fin dag hvor enn dere er   

piknikk

Heihei! De siste dagene har vært så herlige - fylt med grilling, kubb, byturer, soling, sverigetur, badminton, caféturer, og sol♥ Finværet har endelig kommet og det er ikke så ille å være i Trondheim, mens de fleste har reist på ferie. 
I dag kom Elisabet og Marta, og vi dro tilbake til parken vi gikk på rulleskøyter i for noen dager siden. Vi kjøpte inn masse god frukt og satt oss ned midt i sola. Var kjempevarmt og vi koste oss masse!Håper du også har noen fine dager hvor henn du befinner deg akkurat nå 

 

roller skating

God morgen dere! Grunnen til at jeg er oppe så tidlig i dag er at jeg straks skal til byen for å spise frokost/lunsj med familien i byen. I går kom Marta på besøk og vi hadde planlagt å gå en liten tur på rulleskøyter. Haha vi hadde det faktisk kjempemorsomt der vi rullet avgårde. Vi dro til en park litt bortenfor meg - var så fint og sommerlig der. 


Ha en fin lørdag 

late breakfastGod morgen! Våknet ganske sent i dag og fikk veldig lyst til å bake scones til frokost. Var veldig lett å lage og de ble kjempegode! I dag har jeg faktisk ingen planne, noe som er lenge siden og veldig deilig. Drar nok og trener litt senere i dag, også får jeg se hva jeg finner på. Ha en fin tirsdag dere!

en dag igjen

Heei! I dag var det nok en kort skoledag, og i morgen blir det jo faktisk sommerferie! Synes året her har gått veldig fort men samtidig sakte. Føles for eksempel kjempelenge siden jeg gikk på ungdomsskolen. Har hvertfall hatt et kjempebra år og også blitt kjent med mange nye folk! Krysser fingrene for litt varme og sol de neste ukene, da jeg mest sannsynlig ikke reiser på ferie før om litt over to uker. Da reiser jeg med familien og Marta til Lisboa!
Dro på trening i kveld og har akkurat spist eple og kesam til kveldsmat. Skal prøve å legge meg litt tidligere i dag, da jeg nesten ikke kom meg opp i morrest.
Ha en super fredag i morgen ♥ 

lunsj & bursdag

Heihei♥ I dag hadde jeg på vekking i rett tid, før jeg skulle på frokost/lunsj med klassen på Graffi. Har bare forskjellige temadager på skolen denne uken. Så i dag var det klassen sin tur til å bestemme. Var kjempekoselig og maten smakte nydelig. Etter vi hadde spist oss stappmette dro jeg og Hanne på trening. Noe som førte til sting og vondt i magen, haha. Men fikk faktisk gjennomført en god økt likevell.
I går kveld feiret Julie bursdagen sin! Hun blir 17 på lørdag, men passet bra å feire det i går i og med at alle har rolige skoledager og ingen har reist på ferie enda.♥ 

Ble mye dårlige mobilbilder, men var bare det jeg hadde i dag. Ha en fin kveld videre!


 

lately
Håper alle sammen har hatt en fin helg! På fredag hadde vi klassefest og det ble en kjempekoselig og morsom kveld. Lå over til Martine etterpå og i går kveld dro jeg til Idunn i det nye, fine huset hennes, og møtte masse kjentfolk. Kjempemorsomt og koselig det å! I dag sov jeg lenge og det har vært en rolig dag. Begynte på sesong 2 av Orange is the new black og dro på jobb litt senere på dagen.
Ettersom sommerferien nærmer seg med stormskritt har jeg begynt på boka Barnepiken for tredje(!) gang. Synes sommeren er den beste tiden å lese bøker på. Men jeg er så dårlig på å huske å lese, så får aldri lest ut bøkene. Prøver meg på nytt denne sommeren og gir boka en ny sjansje. 
God natt  nyter sola

Heihei
Da var det mandag igjen etter en kjempe fin langhelg. Været har vært såå fint, og jeg har kost meg masse med venner, grilling, is og bytur. Ble også en bra start på uka med fortsatt herlig vær  og mattefremføringen er vell overstått. Begynner endelig å se slutten på alt skolearbeide før sommeren, deilig!
Når jeg kom hjem i dag la jeg meg litt ute i sola, i håp om å få litt farge på kroppen. Senere ble det grilling med familien og i kveld har jeg vært barnevakt.
Nå skal jeg se noen episoder Scandal, som er en serie jeg nettopp har begynt å se. Så bra og er selfølgelig blitt avhengig! 

Håper dere har hatt en fin helg 

eksamenslesing

Hei! På torsdag kom klassen min opp i engelsk eksamen. Av alle i første var vi den eneste studieklassen som kom opp, uflaks.  Møtte opp klokka ni på skolen i dag, og fikk vite temaet og utdelt forbredelses hefte. Så var det bare å dra hjem igjen å begynne å lese. Lagde meg en ekstra god lunsj før i dag og nå trengte jeg en pause fra lesingen. Blir så deilig når morgendagen er ferdig! Har fortsatt noen andre skoleprosjekter igjen, men merker at det begynner å nærme seg sommer 

Ha en fin dag videre!
sommerdager


Heihei♥  For et herlig vær det er nå! Gradestokken viser over 20 grader og solen skinner. Fortsetter det på denne måten blir ikke de siste ukene på skolen så ille.  I går hadde jeg planlagt en rolig, avslappende dag før eksamens stresset starter. Jeg og Martine dro på besøk til Janne, og vi koste oss ute i solen med boller, popcorn og frukt. I dag hadde vi en kjempekort skoledag, så da jeg kom hjem kunne jeg legge meg ute i bikini. Dro senere å møtte Hanne også dro vi på trening, ble jo alt for varmt i treningsgenser og tights!
Dere får ha en fin kveld videre  

17. mai

Håper allesammen hadde en kjempe fin 17. mai feiring i går!♥ Jeg hadde en kjempe fin dag! Startet dagen tidlig med å hoppe inn i bunaden og spise en litt mer stressende frokost enn planlagt, før jeg måtte løpe til bussen. Der møtte jeg Tuva og vi dro ned til byen for å gå i skoletoget. Været startet dårlig med regn, men utover dagen ble det veldig fint med sol og blå himmel. Da skoletoget var ferdig dro vi på en kafé og spiste lunsj, før vi stilte oss opp for å se borgertoget.
Dro hjem fra byen etter borgertoget med så vondt i beina at jeg så vidt kunne gå. Ble grilling og kaker hjemme, også avsluttet jeg dagen med tivoli. Var kjempe koselig med masse kjentfolk og ble en av de morsomste tivoliturene jeg har vært på haha.

Snapshots

Feiret 17-års dagen min forrige helg med herlige jenter // frozen youghurt på brygga i finværet //
himmelen fredagskveld // meg & Janne 

Det blitt Mai og måndten her er full av bursdager, grilling og andre koselige samlinger med venner og familie.
På fredag dro jeg, Hanne, og Martine hjem til Janne og koste oss med tikka og is. Senere på kvelden syklet vi en liten tur ned til Islvika og langs fjorden. Var så utrolig fint med rosa himmel. Ellers var vi på familiebursdag tidligere i dag, og nå skal jeg bare slappe av med amerikanske X-factor,  før en ny skoleuke starter. Ha en fin søndagskveld 

sol & grilling

Heihei!
FIkk ikke blogget noe mer i helga, har brukt de siste feriedagene til grilling og mye kos ute i strålende sol. På søndag dro vi en gjeng opp til Ingeborg og Kristine og tente opp grillen, for første gang i år for meg hvertfall! Fikk skikkelig sommerstemning, og vi begynte å lure på om det var sommerferie vi hadde. Sola skinner fortsatt og det hjelper masse på humøret, selv om det er masse skolearbeid som må gjøres. Skal dra å trene med Hanne nå, så må resten av kvelden brukes til øving til mattetentamen på fredag. Håper dere har hatt en fin påskeferie 

Dagstur & Blå Lagune

Da er jeg hjemme igjen. Kom oss endelig hjem på fredag, da vi måtte vente i to og en halv time i Oslo fordi vi ikke rakk flyet der. Har vært en kjempe fin tur, og nå skal jeg bare være hjemme resten av ferien og lade opp til skolen starter igjen.
På onsdag var vi som sagt på dagstur, og selv om været ikke var så bra ble det en opplevelsesrik tur.   tante, Embla og meg 

På torsdag var det Blå Lagune som var planen, og selv om det nesten var storm ute dro vi. Vi har ikke akkurat vært heldig med været på turen her... Ble ikke helt samme opplevelse som i fjor da jeg også var der. Var kjempedeilig i vannet men det haglet, blåste og regnet, så ble kjempe kald og våt i ansiktet. Men vi fikk tatt på oss litt silka ansiktmaske, som er i bøtter ved vannet og svømte til et sted med litt ly haha.

Haha jaa, var ikke så lett å få et fint bildet, men her ser dere hverfall hvordan været var.

Var siste kvelden vår på torsdag, så da ble det stor påskemiddag, og islandske påskeegg til dessert. Islandske påskeegg er de beste!

I dag er det strålende vær her i Trondheim! Skal utnytte det best mulig og kanskje det blir grilling. Tenkte også jeg skulle poste det lille jeg kjøpte på Island i kveld eller i morgen.  Ha en fin dag 

april, 16

Heihei

Nå er vi straks på vei ut døra. Vi skal nemlig på dagstur og blant annet se geysir og bade ute i varme kilder! Har sett geysir en gang før her, men da var jeg så liten så jeg husker ingenting. 

I går hadde vi ikke så masse planer, så det ble en litt roligere dag. Etter vi hadde spist lunsj dro vi på fishspa! Hadde gledet meg til det og trodde det skulle føles godt, men det var ikke akkurat som jeg hadde sett for meg haha. Var faktisk veldig ekkelt haha, men morsomt å ha prøvd.
Ha en fin dag!

første dag på Island

God morgen! Vi ligger to timer bak Norge her på Island, så her har er vi akkurat ferdig med å spise frokost. Vi kom oss endelig fram i går etter mye styr med bagasjen, da pappa og Benjamin ikke fikk sine kofferter. Men i sju tiden kom koffertene så det gikk heldigvis bra.

Været var ikke helt på sitt beste, men vi tok alikevell en bytur når vi kom. Vi gikk ikke så langt før vi bestemte oss for å sette oss ned på en café og drikke kakao. Senere utpå dagen dro vi til Kringlan, som er et kjøpesenter her.  Kjøpte en fin jakke, som jeg kan vise senere.  Da vi kom tilbake hadde familien bestemt seg for å grille! Haha, var ikke akkurat det typiske gillværet, men smakte hvertfall kjempe godt. Ble til og med marsmallows til dessert!I dag har vi litt åpne planer, så for se hva vi finner på. Kommer også flere bilder senere.
Ha en fin dag dere 

Reiseklar

Hei! Nå ligger jeg i senga og skal straks legge meg. Kofferten er pakket og klar, og jeg gleder meg veldig til noen fine dager borte fra Trondheim. Søskenbarna mine bor på Island, så vi skal bo hos dem. Blir kjempe koselig å se de igjen, ettersom vi ikke ser de så ofte. Må stå opp i seks tiden i morgen, da flyet vårt går ganske tidlig. Men når det kommer til reising synes jeg det er helt greit å stå opp tidlig.
Har hatt en typisk søndag i dag, og ikke gjort så veldig mye. Lagde en ekstra god kveldsmat med smoothie og havregryns pannekaker, og kvelden har gått til pakking og å se White Collar.God natt 

breakfast

Woho, endelig påskeferie♥ Denne uka har vært en av de mest slitsomste på skolen, så har sett så utrolig fram til ferie. På mandag reiser familien til Island, som jeg har nevt tildligere. Gleder meg veldig, og jeg skal blogge mye mer enn jeg har gjort de siste ukene. Har nesten blitt en vane at jeg kun blogger i helgene, noe jeg egentlig synes er veldig dumt.

I morrest dro familien på Rica Nidelven og spiste frokost, for å feire pappa sin bursdag. Var tidlig oppe første ferie dagen, men absolutt verdt det. Var den beste frokosten jeg har hatt på lenge, og var helt stappmett når vi dro hjem, haha.Om ikke så lenge drar vi på middag til farmor og farfar, også får jeg se hva jeg finner på i kveld.
Ha en fin dag videre!
 

nok en solskinns dag

God lørdag allesammen   I går hadde vi fri på skolen ettersom vi hadde avspasering og hjemme jobbing hele dagen. Er mye på skolen neste uke, så var veldig deilig med en ekstra fridag! Dro for å møte Marta, Elisabet og Janne på solsiden i går for å filme til et skoleprosjekt. Etterpå spiste vi ute på Peppes i finværet  


Er det noe jeg virkelig for sommerstemning av så er det å sitte ute på solsiden å spise i steikende sol!  Marta kom også en tur på besøk på kvelden, og vi bare slappet av med Norske talenter, nøtter og frukt. 

I dag hadde jeg vekkeklokka på tidligere enn vanlig på en lørdags morgen, for å få mest mulig ut av dagen og bli ferdig tidligere med jobb, trening og lekser. Har godt rundt med søndagsfølelse i hele dag, og blir like glad hver gang jeg kommer på at det bare er lørdag! Nå har jeg akkurat spist taco med familien, og jeg og lillebror ligger godt plassert i hver vår sofakrok. Tror nok jeg blir liggende her resten av kvelden å.
Ha en fin lørdag kveld! 

mars, 31

Hei alle sammen! Kom hjem helt utslitt fra skolen i dag, og hadde null energi. Vanskelig å stå opp i morrest var det å, kanskje fordi vi skrudde klokka frem i går. Hadde faktisk ikke fått med meg at klokka ble skrudd fram før i går kveld haha, jaja telefonen stiller seg jo selv så gikk helt fint.  Hadde en del lekser jeg hadde tenkt å få gjort før trening i dag, men måtte prioritere en powernap først ettersom jeg så vidt klarte å holde øynene åpne. Føler meg mye bedre nå, og har fått bynt å lese til naturfagsprøve som er på torsdag. Skal for en gang skyld bynne å lese før kvelden før. 

Nå skal jeg snart bynne å ordne meg og dra på dansetrening. Noe jeg liker så godt med dans er at jeg glemmer alle små ting og stress i hverdagen, blir deilig i dag. 

Et bilde fra i går kveld, da jeg, Tuva, Hanne og Martine dro hjem til Janne og spiste deilig kveldsmat med vafler og frukt.


Håper du har hatt en fin start på uka!  

solfylt helg

Heihei! Søndag kveld allerede, helgene bare flyr forbi.  På fredag etter skolen var det så godt vær, så som en start på helga bestemte vi oss får å dra innom 7eleven å prøven den nye isbaren. Smakte hvertfall kjempe god med frozen youghurt og alt mulig av søtsaker på toppen. På kvelden var det bursdagfeiring til Gudrun, som ble en koselig kveld 

I går lå jeg over til Thora og det ble det en tidlig morgen på oss, da Thora hadde planer. Det gjorde bare at jeg fikk ekstra mye ut av dagen, og dro tidlig til byen på jobb før skulle på trening. Men siden sola skinte og været var så fint fristet det lite å dra inn på treningsenteret. Så da møtte jeg heller Marta på Solsiden, der vi kjøpte oss smoothie og satte oss ute i solen. Var veldig deilig og fikk faktisk litt sommerfølelse!

 

fineste Marta

Nå skal jeg gjøre litt lekser og lade opp til en ny skoleuke. Kun to uker igjen til påskeferie nå!!

bytur

Heihei♥ Søndagen min har jeg tilbringt i senga med hodepine og forskjølelse. Følte meg allerede ganske dårlig når jeg våknet i går, men ettersom jeg hadde både lunsj og byplaner overså jeg det. Så nå kjenner jeg det godt i dag... Derfor har dagen gått til mye soving og litt serier under dyna.Hadde uansett en veldig koselig lunsj i går med farmor, Ingrid og Marta på toppen av Clarion hotel. Etterpå hadde jeg og Marta planlagt bytur, og lite viste vi om at det var toilldag og helt fult av folk i byen. Været var også forferdelig, meen vi koste oss allikevell. Jeg fant også en kjempefin vårjakke på 75% salg! Så da ble det verdt en liten bytur på toilldagen å. 

farmor, Ingrid og meg

Nå skal jeg snart legge meg, og krysser fingrene for at jeg er frisk i morgen.
God natt siden sist

Hehei! Veldig lenge siden sist nå. Alltid like vanskelig å vite hvor jeg skal begynne når jeg ikke har blogget på så lenge. Har vært uten macen nesten hele uken, så det er vell hovedgrunnen til null bloggigng. Så irriterende at den måtte på reperasjon igjen, når jeg akkurat har hatt den der. Måtte også vente noen dager med å levere den inn da jeg ble syk på mandag, og var hjemme i to dager. Men nå er den fin igjen og krysserfingene får at den holder seg en god stund framover. Blogglysten er også tilbake og jeg skal oppdatere mer framover.

Bildet fra familie bursdagsmiddag til Marta og broren 

 På fredag feriet Marta og Elisabet 18-årsdagen sin! Og det ble en morsom kveld. Synes det er så rart å tenke på at 96'erne bli 18 i år! Ellers har dagen gått som vanlig til skolearbeid, trening og litt jobbing. Ikke så mye spennende å fortelle.
Hadde besøk av Hanne og Marine i går, og vi kjøpte inn masse godt, lagde taco og koste oss masse.  Nå skal resten av søndagskvelden gå til matte. Må bare sette meg ned å begynne, selv om det er noe av det siste jeg vil bruke søndagskvelden på.
Ha en fin kveld

hyttetur

Heihei! Plutselig var det søndag igjen og siste dag i ferien. Uken her har gått så utrolig fort! I går kjørte familien hjem fra hytta. Har vært noen fine dage med bursdagsfeiring av bestemor, årets første skitur, og masse spill og filmkos. Var iskald og så mye snø der, noe jeg ikke var helt forbredt på når jeg pakket klær. Her i Trondheim er det jo helt bart og pluss grader, ikke noe tegn til vinter akkurat. Men jeg overlevde kulden og er deilig å være hjemme igjen.
Kom så vidt inn døra i går før jeg dro hjem til Julie, senere på kvelden møtte vi fler venner og det ble en kjempe koselig kveld.
I kveld blir jeg bare hjemme og skal nyte den siste feriedagen fult ut. Ha en fin kveld 

time to relax

 Heihei dere♥ 

Da er endelig alle prøver, innleveringer og presentasjoner på skolen ferdig før vinterferien! Har virkelig sett fram til det, etter to super hektiske uker. Etter skolen i dag dro jeg rett til turnhallen for å være trener, som vanlig på onsdager. Var så sliten når jeg kom, så laget meg noe raskt å spise, før jeg la meg i sengen og har akkurat sett en episode Glee.
Skal bli så herlig med to rolige dager før det blir vinterferie! God natt allesammen 

endelig lørdag

Hei dere! Endelig er det lørdag! Denne uken har rett og slett vært så full av skolearbeid. Skrev jo på søndag at jeg skulle prøve å ikke la det gå utover bloggen, men skjønnte fort at det ikke var helt realistisk haha. Har brukt så mange timer på pugging og lesing. I går hadde vi blant annet to timer norsk skriving og naturfagsprøve. Var så deilig å dra hjem til en rolig fredagskveld med taco, sofakroken og ukens nye Pll episode. Passet meg perfekt etter en lang uke!Når jeg våknet i morrest var jeg så støl i føttene, at jeg ikke viste om jeg kunne gå haha. Var på trening med Hanne  etter skolen i går, og det kjennes godt i dag! 

Ha en fin lørdag

february, 2

Hei dere! Kom hjem fra Janne ganske tidlig i dag, fordi hun skulle på trening. Vi hadde en kjempe koselig kveld i går, med kake og "kortskalle", haha. Fikk litt ut av dagen ettersom jeg kom hjem tidlig, men har egentlig ikke har gjort så mye annet enn lekser og slappet av. De to neste ukene før vinterferien er fylt opp med masse prøver og prosjekter på skolen, men skal prøve å ikke la det gå så mye utover bloggen. 

Ellers sitter jeg å drømmer meg bort på weheartit, med bilder av sol og sommer♥ Kjenner det frister veeldig med en reise når jeg ser på bildene her ja...
back on track

Heihei 
Lenge siden sist nå, men har skjedd så mye denne uken. På mandag måtte jeg levere telefonen min på reperasjon, fordi den bare plutselig sluttet å virke. Og på tirsdag fikk jeg ikke til å skru på macen, så da måtte den å leveres inn. Maks uflaks at det skulle skje akkurat samtidig. Har derfor vært uten mac noen dager og bruker min gamle iPhone 3gs atm som ikke tar spesielt gode bilder. Skal derfor prøve å ta mer bilder med speilrefleksen de neste dagene.
Var også liv redd får at jeg hadde mistet alle bildene mine på macen, i og med at jeg nesten ikke hadde backup på noe! Men de fikk heldigvis hentet ut alt av bilder og filmer, og nå har jeg også fått fikset backup av alt.  Det er jo egentlig noe jeg skulla ha gjort for lenge siden, så er godt at det er gjort nå!
Har typ null bilder fra de siste dagene og rakk ikke dagslyset i dag, så ble halv dårlig kvalitet i svarthvitt i dag. I kveld drar jeg og Hanne på tacokveld til Janne. Blir koselig 
Ha en fin lørdag dere! 

fin start på helga

Heihei og god helg! Sluttet litt over klokken ti på skolen i dag, da vi ikke hadde noe lærer i engelsken. Ble en veldig kort og grei skoledag, så jeg, Martine og Hanne tok glade bussen hjem til Martine, og lagde oss den beste lunsjen jeg har spist på lenge!

Følte vi kunne unne oss en ekstra god (og usunn) lunsj, etter en lang skoleuke. Så da ble det pannekaker med jordbær, banan, is og sjokolade! Etterpå lå vi alle stappmette i sofaen og så filmen "The proposal". Fin og koselig start på helga hvertfall!


Resten av fredagskvelden har jeg vært barnevakt, som var kjempe koselig. Håper dere har hatt en fin fredagskveld så langt 

usual wednesday

 


Heia! Ligger å halvsover i senga nå, er så trøtt, kan ikke vente med å sove. I dag hadde jeg lang skoledag og dro rett på jobb etterpå. Onsdager er definitivt den slitsomste dagen i uka for min del, og ser alltid ekstra fram til helg når den er over.  Kom hjem i åttetiden til god middag og har akkurat sett ukens nye episode av "Keeping up with the Kardashians". 
God natt 
keep it going

Heisann! I dag har jeg ligget på sofaen nesten helt siden jeg kom hjem fra skolen.Har vært så trøtt og sliten, og fått så vondt i halsen. Men skal holde meg frisk! Skal gjøre ferdig en presentasjonen i geogafri til i morgen nå, også får jeg holde meg våken noen timer til før jeg legger meg.  Må bare komme meg igjennom skoledagen i morgen,  så er alle prøver og presentasjoner for uka ferdig.  

 

effektiv søndag

Hei! Da var det blitt søndagkveld igjen. Helga har bare flydd forbi, og i morgen starter en ny skole uke igjen. Har faktisk  fått gjort en del i dag, i forhold til hva jeg bruker å gjøre på søndager. Gjort en good del matte, prøvekjørt, vasket og ryddet, trent og også fått slappet av. Noe annet enn å ligge å dra seg i senga, flink!

I går dro jeg en tur til byen med Martine og Hanne. Måtte blant annet levere inn klokka mi til reperasjon, for å få satt på en "knapp" som hadde løsnet. Dro på jentekveld til Thora på kvelden, med Julie, Hedda, Janne og Gudrun. Herlig å se alle sammen samlet igjen ♥ Hadde det kjempe morsomt!

Håper du har hatt en fin helg!

januar, 17

God helg allesammen! Uka her har gått så utrolig fort, plutselig var det helg igjen, som er veldig deilig. Bloggen har rett og slett blitt litt glemt uka her, men skal prøve å komme sterkere tilbake neste uke. 
Sluttet klokka to på skolen i dag, og hadde planer om å ta antrekks bilder når jeg kom hjem.  Men var så iiskald vind ute og fristet veldig lite å gå ut igjen, så prøver heller å få tatt noen bilder i morgen. Endte opp med å ta på kosebukse, lagde meg mat og se en episode The Carrie Diaries. Har enda ingen spesielle planer for kvelden, som egentlig er ganske deilig. 

Ha en fin fredagskveld ♥ 


 

january, 11

Heii

Kom hjem fra byen for ikke så lenge siden. Marta skulle tidlig på trening i dag, så da tok vi bussen sammen inn til byen også dro jeg på jobb. Møtte Janne etterpå, og gikk litt å så om vi fant noe fint på salget. Er jo blitt mange minus grader og snø nå, har ikke blitt helt vant til det etter å ha hatt pluss grader i hele desember!

Blir en rolig kveld hjemme i dag, med taco på menyen. Ser ikke bort ifra at det blir noen episoder Vampire Diares å!


Kos dere i kveld ♥ 

happy friday

God helg dere♥ Var ferdig halv 12 på skolen i dag og dro rett hjem, laget meg lunsj og har tatt det heelt med ro siden da. Var veldig deilig etter travel uke. Drar snart  å møter Marta på bussen, før vi drar hjem til hun.  Så får vi se va vi finner på i kveld, noe godt å spise blir det hvertfall.

Hadde planer om å rekke å ta litt bilder i dagslyset i dag, men glemte det rett og slett. Skal bli bedre bilder i helgen:-)Ha en fin fredag!

kosemose

Hei! Nå var jeg egentlig på vei til å åpne naturfagsboka for å starte lesing til prøve på onsdag, men tenkte det kunne vente liitt til. Et av årets nyttårsforsetter er vell egentlig å ikke utsette ting til siste liten. Noe jeg har en uvane med vis det er noe jeg ikke liker såå godt. Men har jo hele året på å gjøre om på det heh. Ellers er det ny uke, og den første ordentlige uka i 2014! Så da er det tilbake for fult med skole, trening og andre hverdagsplaner. Måtte allikevel ta på kosebuksa og slappe av litt når jeg så søte Felix ligge i senga, da jeg kom hjem fra skolen. Umulig å ikke kose med han da 

 


♥ ♥ 

morningGod morgen! Har tatt en lang sovemorgen i dag, og er akkurat ferdig med frokost og selfølgelig noen episoder Vampire Diares. Skal bruke dagen i dag på å få gjort lekser og rydde, wihu. Har også tenkt å ordne litt på bloggen:-)
Ha en fin dag

januar, 2

 

Heihei! I dag var det opp igjen grytidlig, og tilbake på skolen. Skoledagen gikk fort, og dro på trening etterpå. Har ikke gjort noe mye intressant siden jeg kom hjem. Er med en gang mindre å blogge om når hverdagen er tilbake, men har aldri syntes det har vært så morsomt å blogge før som i desember, så skal selfølgelig holde det gående så godt jeg kan!
Ellers har jeg blitt så hekta på The Vampire Diares de siste dagene, så nå må jeg sette meg å se en episode. Klarer ikke vente i all spenningen haha, blogges senere 

GODT NYTT ÅR

Godt nytt år allesammen! Håper alle har hatt en super start på det nye året Jeg startet kvelden i går med tapas hjemme med familien og familievenner. Tapas er ikke akkurat den tradisjonelle nyttårs-middagen, men det var utrolig godt så klager absolutt ikke. Etterpå hadde jeg en kjempe koselig og fin feiring med venner. Var først hjemme til Elisabet, før vi møtte mange andre senere og så på rakettene.       

Vi fikk tatt noen bilder til Elisabet å, men er ikke jeg som har dem så de kommer ikke nå.
Nå er det bare å pakke skoleveska, og i morgen er det tilbake på skolen.
Håper du har hatt en fin 1. januar:-)

 

2013Heihei! Har akkurat sminket meg nå og skal snart skifte til kveldens kjole. Til middag kommer noen familie venner, og etterpå drar jeg å møter venner for å feire. Gleder meg til å gå inn i det nye året med mine beste venner!
 Har sett tilbake på bildene mine fra 2013 idag, og satt sammen noen bilder fra året i en kollasj. Har vært et utrolig bra år, og sitter igjen med mange gode minner! Gleder meg masse til nye opplevelser og minner i 2014. Oppdaterer mer i morgen:-)
  Dere må kose dere masse masse i kveld, og vær forsiktig 

byturHei 

I dag dro jeg og Marta til byen, får å se om vi fant noe fint på romjulssalget. Hadde ting på handlelista vi skulle se etter, men alt av det var utsolgt. Så endte tilslutt opp med to topper på salget. Var en koselig bytur uansett og været er jo så varmt, at ingen går rundt med boblejakker lenger, selv om det er desember!  Tenker å vise dere innkjøpet senere med noen andre ting også :-)Nå er kosebuksa tatt på, og jeg er klar får å se en ny episode av The Vampire Diaries, som jeg startet på i går. Synes det er så spennesde allerede jeg!
Kommer forresten en anbefaling i kveld:-)

Ha en fin dag videre  

bursdagsfeiring

Hei dere! I dag var det ingen tidlige frokoster å stå opp til, så da utnyttet jeg dagen med å sove lenge. Våknet opp til lunsj, og dro på kino med Marta etterpå. Og kom faktisk hjem for ikke så lenge siden.
I går hadde verdens beste Janne bursdag! Så da var jeg og noen andre jenter invitert hjem til hun på kvelden, får en liten bursdagsfeiring. Fikk servert nydelig tapas, og hadde det kjempe koselig <3 Spilte også en runde Alias, der konkurranse instingtet var på topp, men også mye latter.

Bursdagsbarnet Nå skal familien prøve ut et nytt spill, som Benjamin fikk i julegave. Ha en fin kveld!

1.juledag

Heihei! Nå ligger jeg i sengen etter en kjempe koselig dag. Startet med 1. juledagsfrokost, som må være en av de beste i året!  Hele familien fikk like pysjamaser i julestrømpen i går, så de ble mye latter og fotografering da en og en kom opp i like pysjamaser. 
Ikke alle som er like glad i å komme på bloggen, så legger ut et fiiint morgen bilde av meg og broren min:-)I fire tiden dro vi på middagselskap til farmor og farfar, med søskenbarn, onkler og tanter. Var kjempe koselig og utrolig god mat! Ellers når vi kom hjem har kvelden gått til Alias spilling:-)

God natt

lillejulaften

Heihei! Håper allesammen har hatt en kjempe fin lillejulaften så langt. Når jeg våknet i morrest hadde jeg ikke mye julestemning, så jeg startet dagen med å se filmen Polarekspressen i senga. Etter det har dagen gått i ett sett med baking, rydding, pynting av tre, pakking av gaver og andre ting som skal ordnes før i morgen. Nå sitter vi i stua med nypyntet juletre og ser på Kvelden før kvelden på tv. Julestemningen er i hvertfall kommet tilbake nå!

I går kveld dro jeg, Maria og Elisabet hjem til Marta og ga hverandre julegaver og spiste julegrøt med mandelen. Var kjempe koselig og mye snakking og latter som vanlig:-)Håper alle koser seg masse og har en fantastisk dag i morgen!

god morgen

God morgen! Våknet for litt siden, og har rukket å sett Jul i svingen og spist søndagsfrokost. Er både  fjerde søndag i advent og bittelille julaften i dag! Kun to dager til jul!  Var en tur i byen i går å ble ferdig med alle julegavene, wihu. Nå skal jeg snart begynne å ordne meg til jeg skal ut å spise med jentene. Kanskje kommer en video fra London i dag også:-)
juleferie

Heihei, og god juleferie dere!♥ Drar snart ned til byen nå, og har frisørtime klokken seks.  Endelig skal etterveksten farges før jul. I kveld kommer Hedda og Julie hjem til meg, og vi starter juleferien med kosekveld med julefilm og noe godt til mat.
Ha en kjempe fin kveld!
Har vært mye hverdagsblogging i det siste, og nå som jeg har mer tid til bloggen skal jeg prøve å blogge litt mer variert:-)

julegave shopping

Etter skolen i dag møttes jeg og Marta i byen for å handle julegaver. Vi startet med middag på Graffi, og gikk etterpå i butikkene på leting etter julegaver.  Begge fikk kjøpt noen gaver, og er et  skritt nærmere å ha kjøpt ferdig årets julegaver. Gikk plutselig opp for meg at det bare er fem dager igjen til julaften i dag!  Gleeder meg!
Nå skal jeg lage meg smoothie og snart legge meg under dyna. Ha en fin siste skoledag i morgen ♥ 

 

julestemning

Heihei♥ Nå ligger jeg i senga og skal sette på en eller annen koselig julefilm. Er blitt så gald i å tenne lys på rommet og å bare ha lys og julestjernen på. Maks julestemning! I dag var den siste ordnetlige skoledagen i år, og er såå deilig å være ferdig med alle prøver og innleveringer. Men nå skal jeg ikke nevne skole på en god stund. Ha en fin kveld!

koosiHei dere! Akkurat nå sitter jeg å halv sover med hodet i geografiboka. Etter prøven i morgen er det så og si juleferie, og så utrolig deilig det skal bli! Var barnevakt etter skolen i dag, og når jeg kom hjem ordnet jeg det litt koselig på rommet og pakket inn julegaver. Er veldig fornøyd med at jeg nesten er ferdig med alle julegavene! Nå må jeg bare fortsette med lesingen.

God natt ♥

16 desember

Hei allesammen♥ Da var det mandag igjen, og kun fire skoledager igjen til juleferie! Og i morgen er det bare en uke igjen til julaften! Desember har gått så fort, samtidig som det har  skjedd så mye. Hadde en koselig start på skolen i dag, med pepperkaker, mandariner og julefortelling i mattetimen. Ellers er dagen brukt til siste innspurt på prøve øving og engelsk innlevering. Kan ikke vente til det blir juleferie på fredag. Bildene over er forresten fra lørdag, da Tuva, Julie og jeg var til Janne.
Nå sitter jeg å vurderer om jeg skal ta meg en tur på treningsenteret. Ha en fin kveld:-)

bakekveld

God helg 

Våknet for ikke så lenge siden og har hatt en rolig morgen med noen episoder  Glee. Var deilig å sove ut, selv om jeg egentlig ikke er så fan av å sove så lenge ut på dagen.
I går kveld kom Elisabet, Marta og Maria hjem til meg. Ble den koseligste kvelden på lenge med taco, julefilm, julemusikk pepperkakebaking og pynting. Pepperkakene ble kjempe gode og fine! Bortsett fra det siste brettet vi glemte helt, så ivrig som vi var med pyntingen haha.

Nå skal jeg ta bilder av innkjøpene fra London som kommer i morgen:-) Senere i dag skal vi spise til farmor og farfar, også må jeg innom jobben.
Ha en fin lørdag 

12 desember

Hei! Akkurat nå ligger jeg i senga med teppe og julemusikk. Håper alle dere som har storm der dere bor nå holder dere inne og er trygge. Jeg kom meg ikke akkurat lett hjem fra trening i dag. Dro på dans halv fire, rett etter skolen, og når jeg kom dit fikk jeg høre at det skulle komme en orkan og at ingen burde gå ute etter kl fire.  Jeg var ferdig klokken fem, så når jeg skulle hjem gikk det  ingen busser og det var så vidt jeg klarte å gå ute. Ble nøtt til å gå inn på Egon, der det også sto en god del andre. Fikk ringt litt og endte med at jeg måtte gå til jobben til pappa. Har seriøst aldri vært så vanskelig å gå, men kom meg fram tilslutt!   Må si det var veldig  godt å komme hjem, ta seg en dusj, hoppe inn i kosebuksa og se på Jul i Svingen ♥ Aldri opplevd så sterkt uvær før!

På tirsdag var familien og tok julekort bildet. Legger ikke ut julekort bildet, men her er et bilde av meg og broren min:-)

Nå står englesk og rydding på planen, wii. Kos dere inne i kveld!


 

bilder fra søndag

Heii 
Nå er vi hjemme i snøfyllte Trondheim igjen. Landet sent i går kveld, og viste vi hadde kommet til riktig by når det første de sa når vi landet var at det regnet fryktelig og vi måtte være forsiktig fordi det var veldig glatt ute. Men litt godt å være hjemme igjen å. Vi har hatt en kjempe fin helg, og jeg har flere bilder å dele. Rakk ikke å skrive om søndagen i går, så her er litt bilder fra dagen :-)
 

På søndag spiste vi frokost på en café som lå nærmere hotellet, og kanskje en litt sunnere frokost også aha. Etter frokost hadde vi noen timer på oss før vi hadde biletter til musicalen Lion King. Vi dro først inn til Oxford Street, og gikk litt i side gatene  der og i butikkene vi ikke rakk dagen før, også tok vi undergrunnen til bydelen teateret var i.Lion King var så utrolig bra!! Fikk gåsehud flere ganger og er veldig glad vi dro å så den.  Resten av dagen gikk vi litt rund å så i gatene ved teateret, før vi dro å spiste middag på hotellet. 
Er ikke helt ferdig med London bloggingen enda. Kommer også bilder fra i går, antrekk og kanskje innkjøpene:-) Har også kanskje en film på lur, men lover ingenting.
Ha en fin mandag videre 

 

Dag 1 i London

Heihei! Akkurat nå sitter vi på en café på hotellet i London. Som jeg har nevnt før dro hele familien til London på fredag, og drar hjem i morgen kveld. Er kun internett her nede ved lobbyen, så derfor har det ikke passet å blogge før nå.

På fredag dro jeg rett hjem etter skolen og pakke ferdig det siste, før vi tok fly i seks tiden. Vi var framme på hotellet i 11 tiden, og da var det egentlig bare å sjekke inn, komme oss opp på rommene og legge oss. Er en veldig koselig café her på hotellet, med peis og veldig deilige stoler haha. Så her har vi spist kveldsmat hver dag.

Lørdag morgen kom vi oss opp tidlig nok, og dro inn til byen. Vi spiste frokost på ikke noe annet enn Starbucks, før vi begynte å gå i butikker i Oxford Street. Senere dro vi på et veldig koselig julemarked, der vi gikk litt rundt å så og fikk skikkelig julestemning, og spiste middag. Etter middagen var London Eye på planen. Det var en veldig fin opplevelse, og var hvert å stå ute leenge i kø.  Var så utrolig fint å se utover hele london når det var mørkt, med all julepynten og lysene. Elsker stemningen i gatene med all julepynten og lysene! I morgen kommer bilder fra i dag og dagens antrekk.
Nå skal vi opp å legge oss, god natt   

new week

Heihei dere! I nuet sitter jeg og lillebror i sofaen å ser på filmen Små spioner. Hadde egentlig planlagt å gjøre litt lekser og sånne ting nå, men kunne ikke motstå fristelsen i sofakroken og film. Mye koseligere. Kom meg opp tidlig igjen i morrest og har vært på skolen og deretter dans som vanlig. Kom hjem til middag og Jul i Svingen ♥ Senere blir det Top Model finale, og forhåpentlig en tidlig kveld.
Vi snakkes senere:-) 


 

 

Hello December

God morgen! I dag våknet jeg til julepynt, julekalender og søndagsfrokost. Var så koselig, og kunne endelig få litt julestemning ♥ I dag skal bare litt små ting gjøres, og resten av søndagen skal tilbringe i ullgenser, kosebukse og tøfler.
Ha en fin 1. søndag i advent   

motevisning

Heihei! Akkuratt nå har hele familien sett Hjemme alene og spiste taco før i kveld. Er så klar for desember og adventstiden nå, og gleder meg til første desember i morgen! Nå er rommet fylt med julemusikk, og skal henge opp julestjerna og pynte rommet litt.

Dagen her har gått ganske i ett. Jeg og Thora lå over til Janne i natt, og etter vi hadde kommet oss opp fra senga, spist frokost og ordnet oss, dro vi på et julemarked på barne og ungdomskolen vår. Var veldig koselig å se masse kjentfolk, og der møtte vi også resten av jentene. Vi gikk litt rund å så og pratet, før vi dro til byen og så litt på gaver. Dro på jobb før jeg dro hjem og fikk slappet av en liten halvtime hjemme, før jeg ordne meg til jeg og mamma dro ned å så på et moteshow ved jobben hennes. 

ble desverre veldig dårlig kvalitet på bildene, noe som var ganske dumt...Var hvertfall veldig mange fine og stilige kjoler, som var designet at Tone Olsen.

Ha en fin 1. desember i morgen 

friday

Heihei! Blir ofte lite blogging i hverdagene, men skal prøve å blogge mer selv om det er mye som skjer.  Idag har vi frii♥ Hadde tenkt å stå opp klokken 10 for å få litt ut av dagen, men sov over vekkeklokka og våknet klokken 1. Men var egentlig deilig  å sove lenge når jeg har en dag ekstra fri. Etter frokost og litt Glee, ordnet jeg meg og dro på trening. Kom hjem for ikke så lenge siden, og nå skal jeg se litt på julegaver og rydde rommet. Om ikke så lenger drar jeg og Thora til Janne og skal liggeover. Blir en koselig kveld:)Ha en fin fredag

dagen i går

Heihei!

Hadde en fin lørdag i går. Kom meg opp i rett tid, og ordnet meg får å møte Marta i byen. Var snøstorm ute, så vi holdte oss for det meste inne. Etter hvert trengte vi litt varme i kroppen, og dro innom Starbucks og kjøpte White Cafe Mocca. Må ha vært en skikkelig sukkerbombe. Var kvalm flere timer etterpå, menmen var godt der og da haha. Kom hjem med nye vintersko som jeg er veldig fornøyd med. Har brukt converse på skolen, og har holdt på å fryse av meg føttene på vei til skolen. Så vintersko var et godt kjøp:-)

På kvelden dro jeg, Elisabet og Marta hjem til Maria, og lagde tandori før vi dro på kino å så The Hunger Games: Catching Fire. Er egentlig ikke no stor fan av The Hunger Games, men det var en bra film. Var en veldig koselig kveld:-)

Håper du har hatt en fin helg

21 november

Hei 
En stund siden sist nå, grunnen er som vanlig at jeg har hatt mye å tenke på og masse skolearbeid. Da blir det ikke så mye tid til bloggingen. Hadde matteprøve i dag som jeg har vært litt stresset over, men gikk ut med en grei følelse. Dro på dans etter skolen som vanlig, og har sittet å skrevet norsk rapport og lest naturfag i ettermiddag. Spennede liv altså... Nå gleder jeg meg masse til desember og adventstida, og reisen til London i desember hjelper masse på motivasjonen. Ha en fin fredag i morgen!

november, 17


Hei 

Da er det søndagskveld igjen, helga her har gått så fort. Våknet av meg selv kl 10 i dag. Siden jeg ikke hadde noen spessielle planer lå jeg lenge i senga, og så noen episoder Glee, som jeg har blitt så hekta på, før jeg sto opp. Er så deilig med good tid om morgenen. Denne søndagen har vært som de fleste søndagene mine, brukt på lekser, rydding og til å slappe av.

Hadde en kjempe fin kveld i går på bursdagsfeiring til Tuva. Koselig å møte folk jeg ikke har sett på lenge. Været derimot var helt forferdelig, var storm ute når jeg skulle gå. Hadde kommet meg ut til veien og paraplyen hadde vrengt seg og håret fløy overalt da jeg fant ut at dette ikke gikk. Løp inn igjen, og kunne heldigvis bli kjørt. Utover kvelden hadde også trampolina til naboen som bor to hus bortenfort blåst over til hagen vår, og laget bulk i bilen til en annen naboen. Var virkelig ille!
Nå skal jeg lage meg litt kveldsmat og se Glee ♥ hahaHåper du har hatt en fin helg 

 

veldig klar for helg

Hei! Atm sitter jeg i senga og halv sover. Er så trøtt og sliten, og det at det er mørk allerede når jeg kommer hjem fra skolen gjør det ikke akkurat bedre. Har en norsk oppgave jeg må levere i kveld før jeg tar helg, nesten hvertfall. Skal hvertfall legge meg tidlig i dag.
Vi sluttet en time før på skolen i dag, så da rakk jeg å dra en tur hjem før jeg skulle på dansing. Merket faktisk så stor forskjell på hvor deilig det var å slippe å dra rund på den tunge skoleveska i byen, haha. Siden jeg kom hjem fra trening har jeg nesten bare ligget å slappet av i sofaen, men nå må jeg ordne litt til i morgen. 

På vei ut døra i morrest ser jeg katten ligger å sover så søtt i senga, akkurat da ønsket jeg at jeg også var en katt som bare kunne sove hele dagen haha. Hadde vært deilig i dag.
Ha en fin fredag i morgen!

 

 

 

 

Sunday

Heihei! Da var det søndagkveld igjen, og det er bare å lade opp til ny skoleuke. Sov lenge i dag, og hadde en treig morning med frokost i senga og serier. Elsker søndager♥ Etter en rolig morgen, dro jeg på treningssenteret. Har tenkt hver dag uka her at jeg skal på treningssenteret, og siste dagen i uka klarer jeg å fullføre det, haha jaja. Etter treninga dro jeg på jobb, også har jeg gjort mye lekser resten av dagen. 
Nå blir det snart sveler til kveldsmat, også skal jeg prøve å ta en tidlig kveld.


Noen bilder fra uka

Håper dere har hatt en fin helg! 

familiekveldHeiI!
Dagen i dag har gått ganske i ett. Dro til byen i morrest med mamma for å se på sko, også kjøpte vi med cupcakes. Etter byturen var jeg barnevakt til en søt, liten jente i et par timer. Synes det er så koselig å være barnevakt:-)
Nå sitter hele familien i sofaen å ser på stjernekamp. Tidligere i kveld feiret vi en liten "før-farsdag", siden pappa reiser bort tidlig i morgen. Vi har kost vi oss med frukt og cupcakes, også... bestilte vi tur til London! Så andre helga i desember reiser hele familien til London. Blir så koselig med julepynt, julestemning og juleshopping. Gleder meg masse! 

London!

Har vært dårlig blogging i det siste, så skal prøve å bli flinkere.
Ha en bra kveld videre

TuesdayHeihei! Nå må jeg egentlig skifte til treningsklær og gjøre meg klar til dans, men tenkte jeg måtte poste ett innlegg før jeg drar. Hadde en rolig og kort skoledag i dag, så når jeg kom hjem hadde jeg tid til å sove litt. Var mørkt når jeg våknet så jeg var sikker på at det var en ny dag. Ble litt stressa når jeg kom på alt jeg egentlig skulle gjøre. Men har fått gjort litt lekser, og akkurat nå frister det mest å sette seg i sofakroken med en en kopp te, som på bildet over. Men er ikke det som er planen nå, så jeg får bare komme meg ut i mørket og dra på dans.
Ha en fin dag vidre! 

november, 2

Heii, ble et litt sent innlegg. Hadde tenkt å blogg når jeg kom hjem fra middag hos farmor og farfar, men glemte det rett og slett bort. Når jeg våknet i dag følte jeg meg mye, mye bedre. Så da kunne jeg og Janne ta oss en liten tur i byen, før hun skulle på trening. Kjedet meg så mye i går kveld når jeg lå hjemme i sofaen, mens vennene minne var på halloween fest... Så det var godt å møte Janne og gå rundt i butikkene. Tenkte å legge ut noen innkjøp fra i det siste i morgen:) Etter byturen dro jeg innom jobben, før jeg  dro hjem til farmor og farfar og spiste middag 


 
Må ha med et klassisk Starbucks bilde hehe

I kveld har jeg tatt det helt med ro. Skulle egentlig ha noen venner på besøk, men får ta det igjen senere.
Håper dere har hatt en fin dag:-) 

 

 

hjemme dag

Heii
I dag hadde vi OD-dag på skolen, eller S-dag som det heter på skolen vår. Er samme greia bare at pengene går til et annet formål. Uansett, jeg skulle egentlig jobbe hjemme, men når jeg våknet i dag følte jeg meg ikke bra. Slapp i kroppen, tett i nesa og vondt i hodet. Kjente i går kveld at jeg begynte å bli syk, så i dag har jeg tilbringt dagen under dyna. Håper det går over fort hverfall. Nå skal jeg lage meg smoothie og prøve å få gjort litt skolearbeid.  

sunday

Heia! Hadde en kjempe koselig kveld med Marta i går. Bestilte oss pizza, skjærte opp frukt med is og så flere episoder prison break utover kvelden. Formen har ikke vært så bra i dag, så har hatt en veldig rolig søndag. Har fått klipt meg litt da, noe som jeg skulle ha gjort lenge. Stusset bare tuppene, men er alltid godt å klippe bort de slitte tuppene. Nå skal jeg snart lage meg litt kveldsmat og drikke en kopp te, før jeg tar en tidlig kveld.

 Håper dere har kost dere i helgen

god helg

Heihei
Endelig helg! Har akkurat lagt meg i senga nå etter en lang dag, og er så trøtt. Har hatt en uke med myye skole, 3 prøver, 2 innleveringer og en presentasjon. Så har hatt mye å gjøre hver dag. Men veldig deilig å være ferdig med det.
Vi sluttet halv 12 på skolen i dag, noe jeg hadde gledet meg til hele uka. Men når jeg kom hjem hadde jeg glemt av nøkkel...  Mamma kunne ikke komme hjem før om 2 timer, så jeg dro ned til skolen til Benjamin får å hente nøkkelen hans. De hadde gym et annet sted i dag, så endte opp med at jeg måtte dra hjem igjen uten nøkkel og vente til han var ferdig på skolen. Var iskaldt og hadde ikke spist lunsj enda, så når lillebror kom hjem var det rett i varme koseklær og lage en god lunsj.

I firetiden dro jeg på en sånn håndball cup, for å stå i kiosken fordi mamma eller pappa ikke hadde mulighet. Var en oppgave på en dugnad via Benjamin sin håndball. Sto der i tre timer, men det gikk fortere enn jeg hadde forventet, og greit å tjene litt ekstra penger på en fredags kveld. 
Når jeg kom hjem ble det taco og "the voice". Har vært en lang dag, men nå er det deilig med ordentlig helg!Håper dere har hatt en fin fredagskveld:-)

bursdagsselskap

Hei! Nå har vi akkurat hatt famile bursdagsselskap for å feire lillebror som bli 12 år på tirsdag! Utrolig koselig når alle samles, noe som ikke skjer veldig ofte. Har vært mye bursdager denne helga. En hver dag, så føler jeg bare har levd på kake, haha.
I går var jeg jo til Ingunn og møtte alle jentene jeg gikk på turn med før. Så utrolig koselig å se dem igjen, og så morsomt vi hadde det! Håper det ikke blir så lenge igjen til nestegang.

Bra kvalitet... haha

Ble ikke like mye tid til skolearbeid som jeg hadde planlagt... as always. Så nå må resten av kvelden gå til å pugge samfunnsfag til i morgen.
God natt allesammen

October, 19

Heihei, da var det helg igjen! Utrolig godt med helg nå. Har gjort mye uka her og neste uke blir det enda mer på skolen. Så mye av helga må gå til skolearbeid...  Det er også grunnen til lite blogging, skal prøve å oppdatere mer neste uke.
Men i går kveld var jeg på bursdag til Hedda, og det var veldig koselig!♥ Og i kveld blir det en ny bursdagsfeiring til Ingunn! Drar ned til Thora om et par timer også ordner vi oss sammen der. Så nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på og rydde litt på rommet før jeg drar.

  Ha en fortsatt fin lørdag!

breakfast time

God morgen! Rakk ikke å blogge noe i går desverre. Jeg og Marta kom oss opp i rett tid, spiste frokost, ordnet oss og dro en tur til byen. Var veldig mye salg i butikkene, så da måtte jeg jo slå til! Haha, men fant hvertfall en kjempe fin, enkel cardigan, som jeg har letet lenge etter.
På kvelden kom Thora og Julie. Vi lagde taco og bare koste oss hjemme hele kvelden.Nå skal jeg se en episode Prison break, før jeg må ordne forskjellig. Ha en fin dag du

autumn's here

Hei! Da er jeg kommet hjem etter noen fine dager på hytta. Tok toget ganske tidlig i går og var hjemme i 3 tiden. Ble hentet på togstasjonen, også var det rett hjem, legge fra seg bagasjen, skifte og spise før jeg skulle være turntrener. Var ganske sliten når jeg kom hjem i ni tiden. Så da satt  jeg resten av kvelden under et stort pledd og så på serier:-) 

Merker så godt at høsten er her, bladene på trerne er blitt gule og det er kaldere. Når vi kom fram på søndag etter en lang biltur fikk vi suppe og varme rundstykker. Er så koselig å sitte inne når det er mørkt og kalt ute. Dagene har gått i mye Alias spilling, koseklær hele dagen og mye god mat . Har hvertfall fått slappet av ordentlig og hatt koselige dager.

I kveld kommer Marta og skal liggeover, det blir koselig♥ Ha en fin dag!

October, 6

Hei dere

Denne søndags morgenen har gått til en god frokost og pakking til hytta. Vi kjører om et par timer og har pakket koffereten full av koseklær. Gleder meg til noen rolige dager på hytta. Skal prøve å oppdatere de få dagene jeg er der, men er veldig tregt nett der, så jeg får se:-)

På fredag var jeg, Julie, Thora og Hedda på Friday´s og spiste middag. Var utrolig koselig og god mat. Vi hadde egentlig tenkt oss på kino, men siden vi fikk bord så sent ble det litt stress. Så da satt vi heller lenge på Friday´s og bare snakket koste oss.Ha en fin dag 

 

høstferie

Hei! Da var det endelig høstferie! Så utrolig deilig. Har brukt den første feriedagen på å sove til jeg våknet av meg selv, bruke lang tid på å spise en god frokost, se serier og bare tatt livet heelt med ro. Trengte en sånn dag nå, høstferien tror jeg må være den mest trengte ferien. Skal slappe av så mye som mulig, også drar vi på hytta på søndag. Noe som er helt greit. Er egentlig veldig godt å være på hytta og se filmer, ha spill kvelder med familien, slappe av og spise god mat - veldig koselig!

Nå venter jeg på at bolledeigen skal heve ferdig, så skal jeg bake kanelsnurrer 
Ha en fin kveld! 

ukestart

Hei! Ukene går så fort og nå er det bare to skoledager igjen så har jeg høstferie! Blir ubeskrivelig godt med litt over en uke ferie nå. Denne uken har vi temadager på skolen, som gjør denne uken veldiig grei. I dag var psykisk helse temaet. Sluttet også litt før klokken to, så da ble det ikke så mye stress før jeg måtte dra på trening. Har alltid så dårlig tid på mandager mellom skole og trening, så da er det alltid bare å kaste i meg noe mat og skifte før jeg springer ut døra igjen. Blir også godt når vi kommer på ny skole og jeg ikke trenger å sitte sååå lenge på buss, haha.

Nå har jeg akkurat gjort ferdig en innlevering, og skal bare slappe av resten av kvelden:-)

September, 28

Heihei og god helg! I dag ble det en liten bytur med familien Skulle blant annet se etter en ny vinterjakke, og ende opp med å kjøpe en også. Men er enda litt usikker på om jeg skal ha den. Vi hadde jo planlagt å dra innom Starbucks som åpnet for ikke så lenge siden. Men der var det kø ut døre og bortover gata, så da dro vi å spiste på Somma istedet. Får dra på Starbuck en dag når det ikke er såå lang kø, har jo ikke vært på den enda.  

Innkjøpet fra i dag, skjorta er fra Gina tricotBilde over er fra onsdag, da det var skolefest. Jeg og Tuva dro til Martine, også ordnet vi oss sammen der, før vi dro ned til festen. Å ordne meg med venner er noe av det beste jeg vet, er så koselig. 
Nå blir det snart taco også får jeg se om jeg finner på noe. Frister egentlig mest med en hjemmekveld i dag.
Ha en fin lørdagskveld! 

monday, monday

Da var en ny skoleuke i gang, men også en uke nermere høstferie! Har endret litt på desiget i helga, men er ikke helt fornøyd enda. Headeren som er nå tror jeg bare blir midlertidig, også er det noen andre småting. Blir aldrig helt fornøyd liksom. Men jeg klarte endelig å sette inn profilbildet i sidemenyen, haha. Har hatt bloggen her i litt over et år nå, og hver gang jeg har prøvd å sette inn bildet har det skjedd en feil. Men nå i helga gikk det! Hahah er det mulig...
Etter skolen i dag lagde jeg middag til meg og lillebror som var alene hjemme. Og nå skal jeg trene litt, før resten av kvelden går til lekser. 

Fredags lunsj

Hei dere og god lørdag! Kom hjem fra Janne for en liten stund siden. Lå over til hun i natt, og hadde en kjempe koselig kveld med jentene i går♥ Godt å se dem igjen!
I går etter skolen møtte jeg Marta på graffi, og spiste lunsj. Vi satt ute på solsiden, og det var strålende sol og så varmt. Trodde sommeren var tilbake en liten stund. Perfekt start på helgen var det hvertfall!


 

Ha en fin lørdagskveld!

September, 19Heihei! Nå måtte jeg ta en pause fra Naturfags boka. Gleder meg så mye til helg nå, men før helgen kommer må jeg bruke kvelden her på å øve til naturfagsprøve i morgen. Dro rett på dans etter skolen i dag, og når jeg kom hjem tok jeg en dusj og hoppet i koseklærne. Måtte lage meg noe godt til lesingen, så nå skal jeg sette meg ned med smothie, polarbrød og ballerina kjeks, og fortsette lesingen resten av kvelden.

 

September, 16

Hehei
Rakk ikke å ordne noe på designet i helga, som jeg egentlig hadde planlagt. Håper på å få gjort det en av de neste dagene. Får så mye mer bloggmotivasjon med et fint design.

Kom hjem fra dans for en liten stund siden, og skal snart sette meg å gjøre lekser. Har en stor prøve i naturfag med et vanskelig tema på fredag. Så skulle egentlig øve i helga, men det ble ikke noe av. Håper alle har hatt en fin start på uka!

 

 

Lørdagskveld

Heihei! Nå har middagsgjestene våre dratt, og jeg skal snart begynne å ordne meg og legge meg om ikke så alt for lenge. I går dro jeg, mamma og Benjamin en tur på Ikea, kjøpt litt nye ting til rommet blant annet:) På kvelden skulle jeg passe Bella, hunden til onkel og tante i leiligheten deres.  Marta, Elisabet og Maria kom også, så da hadde vi en koslig jentekveld med taco,  TV og mye prating.


Ble vekt av Bella kl 8 i morrest av at hun ville ut på do. Er Ikke akkurat så vant med å stå opp så tidlig i helgene, så gikk halvsovende ned og slapp henne ut i hagen. Var rett tilbake i senga når hun kom inn igjen.  Marta og Elisabe lå over med meg, men måtte dra på trening kl 12 i dag. Da hadde jeg og Bella leiligheten får oss selv. Så da gikk jeg og Bella en tur, også slappet jeg av med serier og gjore litt lekser.

Håper dere har hatt en bra helg!

September, 13Da er det fredag igjen! Uken her har gått fort og utrolig sake på samme tid haha, men nå er det helg. Sluttet kl 2 på skolen i dag og dro innom solsiden og kjøpte en smoothie, før jeg dro til frisøren. Farget bare etterveksten i dag, men det trengtes og føles alltid så godt etterpå. Hadde også planlagt lunsj med Marta i dag kl 12, men fikk plutselig vite at vi sluttet to og en halv time senere på skolen enn jeg trodde. Så vi får ta det senere. Fredag den 13...
I kveld har jeg hatt en rolig kveld hjemme med taco og "the Voice"  med familien, noe som var veldig godt i dag. Nå ligger jeg i senga og ser Prison break. Er litt etter alle andre med å se det, men herregud så spennende!

Skal bli mer blogging i helgen og skal kanskje ordne litt på designet. Håper alle har hatt en fin fredag  

September, 6

God helg dere! Endelig fredag igjen.  Merker godt at hverdagen er tilbake for fult med en travel timeplan. Slutter heldigvis ganske tidlig på fredager, som er utrolig herlig. Så når jeg kom hjem i dag lå jeg meg rett i senga og så en episoder Prison break, før jeg sovnet. 

Nå har jeg akkurat spist pizza med familien, og ser at klokka er litt mer enn jeg trodde! Så nå må jeg skynte meg å ordne meg, før jeg drar til Marta på jentekveld♥  

 

August, 24

Hei, håper alle har har hatt en fin lørdag så langt! I dag er det faktisk sol og litt varme her i Trondheim, så nå sitter jeg ute. Måtte ha på alarm kl ni i morrest, fordi jeg skulle være i turnhallen kl 10. Var utrolig godt å være tilbake i turnhallen igjen, men litt kjipt å være der inne i  fem timer når det endelig er finvær. Så når jeg kom hjem igjen lagde jeg meg frappe og la meg ute i solen.


I går hadde jeg en veldig fin kveld med jentene igjen♥ Har ikke helt gått opp for meg at vi ikke går i samme klasse lenger. Kommer til å savne dem så mye og håper vi klarer å holde kontakten bra.
Har ikke fått blogget noen denne uken og nesten ikke tatt noen brukbare bilder, men jeg skal prøve å holde bloggingen oppe selv om skolen har startet igjen. 

Ha en fin kveld!

 

 

Back to school

Heihei! Da var første dag på videregående fullført! Tror det kommer til å bli tre fine år. Dagen i dag var veldig kort. Vi hadde bare noen navneleker, fikk informasjon, utdelig av timeplanen og andre ark. Så når skoledagen var ferdig dro jeg, Tuva og Janne inn til byen og feriet med en frappe. I morgen må jeg stå opp enda tidligere enn i dag, og må ta bussen enda tidligere enn på ungdomsskolen. Men jeg må vell bare venne meg til det.

Jentekveld på graffi

Heihei! Sto opp litt tidligere enn vanlig i dag, i håp om at jeg klarer å hvertfall snu litt på døgnet til i morgen. Fikk jo da mye mer ut av dagen, og har fått gjort litt nødvendigheter før hverdagen begynner igjen.  Føler ikke jeg er helt klar får skole igjen i morgen men... Anyway! I går hadde jeg en veldig koselig og fin kveld. Nesten hele jente-gjengen fra klassen samlet oss på graffi og koste oss med grillfest♥ Noen jeg ikke hadde sett i hele sommer, så var morsomt å høre hva folk har gjort i ferien. Var også litt trist siden nå starter vi på forskjellige videregåender, og kommer ikke til å se hverandre nesten hverdag, som vi har gjort i ti år!  Å man ser jo på bildet over at vi var heldige med været.... Før på dagen kunne man ikke gå ut, uten å komme inn nydusjet!

Ha en fin dag!

August, 8

Hei dere! Sitter å ser en episode gossip girl nå, etter jeg har vært på joggetur. Våknet så sent i dag, så jeg følte jeg måtte gjøre noe fornuftig før middag. Har vært dårlig blogging de siste dagene, men prøver å være mye ute og med venner de siste ukene av sommerferien. Nå er det jo faktisk under en uke til skolestart.  

Var på solsiden for noen dager siden med Julie. Gikk litt i butikkene også har jeg hørt mye bra om smoothiene de selger der, så da måtte vi smake de. Jeg er jo en smoothie elsker og  de var utrolig gode
Nå må jeg rydde litt på rommet før Marta kommer i kveld og skal ligge over. Ha en finfin dag vidre! 

August, 1

Heihei dere! Nå kom jeg akkurat hjem fra en liten bytur med mamma. Vi har spist lunsj på "Godt brød" og gått å sett litt på sko. Det er det jo alledede første August i dag, og om to uker starter jeg på videregående! Skal nyte de siste ukene så godt jeg kan, før det blir tilbake på skolebenken.
De siste dagene etter jeg kom hjem har jeg vært mye ute og med venner. Mange jeg nesten ikke har sett siden skolen sluttet, så det er så koselig å se folk igjen! 

 I går spiste vi med onkel og tante på solsiden.  Det regnet jo som bare det, ble kliss våt av å bare gå fra bilden. Resten av dagen var vi barnevakt for søteste hunden Bella
Om ikke så lenge skal jeg ordne meg å møte noen venner:-)
Håper dere har hatt noen fine dager! 

Dagstur til Oslo

Heihei! Nå sitter jeg i min egen seng hjemme igjen. Har hatt en veldig fin, avslappende og solfylt uke. Men må si det er godt å være hjemme igjen også. Tok toget i fire tiden i dag og kom hjem for noen timer siden.

 I går( forrigårs) var jeg i Oslo!  Tok  toget i ni tiden, og ble møtt på Oslo S av Marta og søsteren hennes Ingrid. Hadde en fantastisk fin dag! Vi startet med å gå litt i butikkene på Oslo City og fortsatte oppover Karl Johan, før vi kjøpte oss lusnj på Deli de Luca og satte oss i en park. Solen skinte, blå himmel og det var faktisk neste for varmt!

Etter lunsj gikk vi oppover mot slottet og til Bogstadveien. Der gikk vi også litt i butikker, helt til vi ble så varme at vi bestemte oss for å kjøpe kald drikke og jordbær, og gå ned og sette oss på Aker brygge.  På vei ned gikk vi forbi Yogurt Heaven, og det fristet så mye i varmen så vi måtte gå innom å kjøpe det også 

Som dere ser holdte de på å grave mye forran slottet, så dette var det beste bildet jeg fikk tatt. Måtte jo ha ett slottsbilde!

Vi satt på brygga, så utover havet, spiste jordbær og snakket i nesten to timer. Det var sommer og idyll det!  Det kom også etterhvert noen fra cheerleadinga og møtte oss, som også var i Oslo. Utrolig koselig! Avsluttet  dagen i hovedstaden med middag på Friday´s på Aker brygge. Er så fint og koselig der nede, skikkelig sommerstemning. Toget mitt gikk jo allerede halv åtte, så etter vi hadde spist måtte jeg gå opp til Oslo S igjen.  Skulle gjerne vært der flere dager! Det var så fint, og siden hytta vår er såpass nære Oslo tar jeg gjerne en dagstur dit igjen når det blir muligheten:-)

Håper du har hatt fine sommerdager ♥ 

Lazy days


Heisann! I morges sto jeg opp ltt tidligere enn vanlig får å spise frokost med familien, før Benjamin og mamma skulle kjøre hjem. Jeg blir her noen dager ekstra med bestemor og bestefar, og tar toget hjem.

I dag har vi tatt det helt med ro og ikke gjort noe annet enn å bare vært her å solt oss, lest, spist god mat og bare nytt fin været. Jeg forstuet nemlig tåa i går, og det gjorde så vondt. Det er litt bedre i dag, men klarer ikke å gå så mye, så derfor passet det bra å bare være her å kose oss.

Dagens lunsj