Innkjøp

twin set
Heii! Da jeg kom hjem fra skolen i dag lå dette skjørtet og genseren i postkassen. Bestilte det fra nelly i forige uke, og gleder meg til å bruke det! Nå skal jeg lage meg en kopp te og ta en tidlig kveld. Håper dere har hatt en fin dag 

something new

kåpe fra bikbok

Bestilte denne almanakken fra personligalmanakk.com rett før skolen startet, og den et godt i bruk allerede. Ble kjempefornøyd med både størrelse og design!

genser fra monki og skjorte fra zara

 

Var lenge siden jeg har vist noe innkjøp her på bloggen, så i dag fikk jeg tatt noen bilder av noe av det siste nye. Er så fornøyd med kåpen fra bikbok, perfekt fram mot høsten. Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden i koseklær og sette på en eller annen serie. Håper du har hatt en finfin tirsdag 

ny sommerkjole

Heei!  Bestilte denne søte sommerkjolen på nelly for noen dager siden. Den satt som et skudd på og gleder meg til å bruke den i sommer.

I dag startet jeg dagen med volleyball på skolen en times tid før skoledagen var verdig. Pøsregnet i slutten, så var klissvåt da jeg kom hjem. Hoppet inn i koseklær, før jeg sovet. Har vært lite søvn i det siste, så det var deilig. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Julie, hvor jeg har vært med Thora, Hedda og Gudrun♥ Vi kjøpte inn til taco, og har bare pratet og kost oss.
Ellers har klassen min fri i morgen da vi ikke kan komme opp i muntligeksamen, ettersom vi ble trekt opp til skriftlig. Håper på finvær i morgen, selv om det ikke ser så lovende ut på værmeldingen..
Ha en fin fredag i morgen! 


 

kveldsmat & innkjøp


Heii!
I dag har det vært nok en solskinnsdag her i Trondheim. Skoledagen var kort og rolig, og resten av dagen har jeg nytet ute i sola. Har sittet med naturfags prosjekt i kveld og fikk etterhvert så lyst på noe godt til kveldsmat. Så da dro jeg en tur på butikke og kjøpte inn til sjokolade og frukt. Så koselig å sitte ute i kveldsola med god mat!

I helga var jeg en tur i byen og fikk kjøpt noen nye sommerlige ting. Solbrillene og toppen er fra Ginatricot, shortsen fra Bikbok, strandveska fra H&M og sko fra Toms.
innkjøp

Heiia!  Har jo sagt at jeg skal vise dere innkjøpet fra januarsalget, så i dag hadde jeg god tid på å ta noen bilder før mørket kom.

Tre topper, den i midten er fra Zara og de to andre fra BikbokDeilig genser fra Nelly.com, kjøpte ikke denne på salg, men var noen som lurte på hvor den var fra:-)

Bukse fra VeroModaKjole fra Nelly.com

 

innkjøp fra London

Heii! Her er innkjøpene fra London. Kjøpte en god del julegaver også, men kan jo selfølgelig ikke vise der her. Savner byen mye allerede♥ Nå skal søndagskvelden gå til samfunnsfag pugging.

genser fra River Island

myk og deilig cardigan fra New Look

skjorte fra New Look

cardigan fra River Island

genser fra New Look

tynn og deilig morgenkåpe fra Victoria Secret

kosebukse fra Primark

bikini fra Victoria Secret

selvbruning fra St. Tropez og parfyme fra Victoria Secret (lukter fantastisk godt)

fondation fra bareMinerals i fargen R130, og marcara fra Benefit

clutch fra Primark

smykke fra Forever21

myke kosesokker fra Primark, og tøfler fra River Islandsports bh og trening t-shorte fra Nike

Ha en fin søndags kveld 

litt nytt

 Utrolig fin paljett kjole fra nelly, Elise Ryan


Cardigan fra H&M

Mørke blått skjerf fra Zara

Essie negelakk i fargen allure

cardigan & shoes

Heihei! I dag dro jeg ned til byen og møtte Marta når hun var ferdig på skolen. Vi gikk rundt i butikkene og så på de nye høstklærne som har kommet i butikkene. Endte opp med å kjøpe ett par sko og en varm og deilig cardigan. Nå skal jeg snart begynne å ordne meg til jeg skal ut å spise med jentene 


Sko fra Din sko og cardigan fra Bikbok

New sportswearHar kjøpt litt nytt treningtøy i løpet av sommeren. Alt er fra Nike, og er veldig fornøyd, spesielt med joggeskoene♥ Den grå shortsen og joggeskoene kjøpte jeg i Barcelona, og Nike pro shortsen og trenings t-shorten er kjøpt på en sportsbutikk på Hamar. Trengte litt nytt treningstøy nå til høsten og synes nike har så mye fint. Nytt treningstøy gir jo også så mye mer treningslyst og motivasjon!


New makeup

Heihei! Da tenkte jeg å vise dere litt ny sminke som jeg kjøpte i Barcelona. 

Chanel leppestift i fargen 39 Paradise ( fargen er ikke så rød som på bildet), og en utrolig myk og fin lippgloss fra Clarins. Er helt klart mine nye favoritter til leppene!

Sjokolade pudderet og primer & poreless powder fra Sephora. Tror vi var innom tre Sephora, og sjokoladepudderet var utsolgt overalt. Men den siste dagen dro vi bare en kjapp tur innom, får å se om de hadde fått det inn, og det hadde de! 

Bobbi Brown foundationen kjøpte jeg på taxfree i London, når vi var på klassetur. Så denne har jeg brukt en stund nå og er utrolig fornøyd med den. Kjøpte den fordi jeg trengte en ny fondation og hadde hørt så mye bra om denne, og den var absolutt så bra som forventet.

 

Juni, 27

Heihei! I dag har jeg hatt en skikkelig ferie dag, og bare vært hjemme og slappet av. Hang opp hengekøya før i dag og lå der å så på noen episoder gossip girl, det eneste som manglet da var sol... Nå skal jeg begynne å lage middag til meg og lillebror, også ser vi kanskje en film.På tirsdag var jeg og Marta i byen får å kjøpe inn litt ting til Barcelona. Vi reiser jo ikke før den 5. juli, men siden jeg reiser på hytta om noen dager osv så passet det bra da. Så sa var vi innom Wok Away og spiste lunsj, og de har de seriøst verdens beste milkshake Blå tubetopp fra H&M, topp og peplum-topp fra bikbok.

Ha en fin dag videre 

New shortsFikk denne utrolig fine shortes fra mamma, som hun kjøpte da hun var i Paris. Den blir nok kjempe fin til sommeren og er fra butikke Maje

Innkjøp

Hei dere! Her er noen innkjøp fra den siste tiden. Det er veldig lenge siden jeg har postet innkjøp, men  her er noe av det nyeste:-) 


genser fra zara og skjerf fra H&M


Topp fra Bikbok

Fleecegenser fra H&M


Svart peplum topp fra Bikbok

Bukse fra Drdenim,  Hår-ring fra H&M ,Moroccan oil fra H2 


Sko fra Din sko

 

Innkjøp

Hei! Her er innkjøpene fra Oslo og fra lørdagen, da jeg og Marta var i byen. Har vært dårlig blogging de siste dagene, men jeg har hatt så mye å gjøre. Skulle egentlig poste innkjøpene for noen dager siden , men her er de.


Genser fra H&M


Genser fra Mango


Genser fra Vero Moda


Bukse fra Bikbok


Sokker fra Cubus og tørr shampo fra Vita

Skal prøve å få blogget ett innlegg i morgen, men har det som sakt veldig mye å gjøre for tiden.
 ♥♥

 

Innkjøp

Hei! Her er noen innkjøp som jeg egentlig har skullet poste for lenge siden. Det meste er fra jeg var i Italia og noe er fra før, hehe.


Jakke fra Pumkin


T-shorte fra H&M


T-shorte fra New Yorker


Genser fra Forever21


Bukse fra CubusSolpudder fra NARS


Sko fra Bianco

God natt