januar 2013

Min torsdag

Heihei! Nå ligger jeg godt  i senga og skal snart sove. Har vært på trening i kveld og det gikk veldig bra, helt til jeg klarte å vrikke ankelen... Men det er mye bedre nå, så jeg satser på at det blir bra fort.  Ellers i dag har det vært en helt vanlig torsdag, ferdig på skolen halv fire, hjem, lekser og en liten power nap før jeg dro på trening. 
Ute er det kommet masse ny snø, jeg vil ha vår nå! Og sommer 

 

Travelt

Hei! Skal dra på trafikaltgrunnkurs straks nå, men siden det er to dager siden jeg har blogget måtte jeg bare slenge in et innlegg. Har ikke hatt tid til å blogge på grunn av tg, skolearbeid, elevsamtale, trening...   Kommer kanskje ett til innlegg i kveld, men nå må jeg dra!
 

Lekse søndag

Hei! Nå tar jeg en pause fra alle leksene for å blogge. Har sittet med lekser i hele dag, og har fortsatt en del igjen. Så dette blir en lekse sødag, hurraa. 
I går var jeg jo som sagt på cheerleading konkurranse, og det gikk veldig bra med laget mitt:-) Dro en tur til byen etter det, for å kjøpe noen små ting. Tenkte kanskje å vise noen innkjøp senere.
I går skulle jeg egentlig liggeover til Marta  og være med hun i dag, men siden jeg har så masse lekser må vi ta det neste helg.  Og i kveld skal jeg på trening.Ha en fin søndag videre ♥ 

 
Antrekk

Her er en outfit jeg tok da jeg hadde blogg pause, som jeg ikke har fått postet. Så da gjør jeg å gjøre det nå:-)Genser Vero Moda // bukse Bikbok // jakke Skogstad // smykke H&M

Veldig enkelt, med grå snø i bakrunden, haha jaja. 

Thank god it´s friday

Heihei og god helg allesammen! Ahh, denne uka synes jeg har vært så lang, så det at vi fikk gå en time før i dag fra skolen var deilig. Vi slutter egentlig halv 4 på fredager, noen jeg synes er alt for sent på en fredag. Har tatt en rolig kveld hjemme, og siden mamma og pappa skulle bort lagde jeg og lillebror oss taco og kakao, og har sett på film:-)
I morgen er det partnerstunt og groupstunt konkurranse kl 12 i nidarøhallen her i Trondheim, så da skal jeg ned dit og se på.
Lang torsdag

Hei! I morrest klarte jeg å forsove meg før skolen, og hadde et kvarter på å ordne meg før jeg måtte spring til bussen. Og har vært trøtt i hele dag, så når jeg kom hjem tok jeg meg en power nap med Felix(katten min). Torsdager er også den lengste og mest slitsomste dagen i uke, så det var veldig deilig.
I går etter skolen var jeg med Hedda hjem, før vi skulle på trafikalt grunnkurs. Men siden Katta, som er en vidregående skole, hadde åpen dag og vi fikk ta igjen tg senere dro vi på Katta. Fikk et bra intrykk av skolen men er veldig usikker på hva jeg kommer til å søke. Er litt skremmende å tenke på at om en måned bør man ha søkt. Nå skal jeg begynne å ordne meg til trening og i morgen er det fredag!
 Måtte bare skynte meg å ta noen bilder, men ingen ble spessielt brae, haha.

Ha en fin dag ♥

Fairytale cupcakes

Heihei! Idag dro jeg til byen etter skolen for å dra på dans, som jeg gjør hver tirsdag. Og siden pappa også var i byen da dro vi innom fairytale cupcakes og spiste. For de som lurer er det en cafe som selger mange forskjellige, veldig gode cupcakes.
På dans idag begynte vi  å lære litt av danse vi skal ha på forestilling til våren. Tror det kommer til å bli et veldig bra show, og gleder meg masse:-) 
Nå har jeg akkuratt  tatt på meg koseklær, ligger under ett varmt pledd og har satt på 90210. Så deilig, når det er iskaldt ute. Ha en fin kveld videre allesammen

 

Monday

Heihei! Håper alle har hatt en fin start på uka. Mandager er faktisk en av de bedre dagene på skolen på grunn av fagene vi har, synes jeg da Nå har jeg akkurat tatt på meg treningsklær og er klar for litt egen trening.  Siden jeg ikke hadde noe spessielt idag tenkte jeg å utnytte dagen med å få gjort unna litt skolenarbeid og å få trent.  Har også flere planer for bloggen framover og har masse inspirasjon. Så det håper jeg blir bra. 
Søten

Blogges!

Ny start

Hei dere! Lenge siden sist jeg blogget, men jeg har ikke hatt noe blogelyst og inspirasjon. Noe jeg synes er veldig dumt, siden når jeg først har en blogg vil jeg kunne blogge bra og at mange får lyst til å lese bloggen min.Men jeg skal prøve på nytt å begynne å blogge, så håper jeg at det går bedre nå.

De siste ukene har mye tid gått til skolearbeid, men jeg har også vært mye med venner og Janne har blant annet feriet bursdagen sin. På fredag var jeg ute å spiste med jentene som var veldig koselig,før vi dro på kino. Også etter det lå jeg over til Janne. Det ble en rolig kveld hjemme i går, som var veldig deilig. Nå tenkte jeg å ta noen outfitsbilder som jeg kanskje poster i kveld. Så skal jeg prøve så godt jeg kan og poste minst ett innlegg om dagen fra nå av.Ha en fin dag videre!