januar 2014

fin start på helga

Heihei og god helg! Sluttet litt over klokken ti på skolen i dag, da vi ikke hadde noe lærer i engelsken. Ble en veldig kort og grei skoledag, så jeg, Martine og Hanne tok glade bussen hjem til Martine, og lagde oss den beste lunsjen jeg har spist på lenge!

Følte vi kunne unne oss en ekstra god (og usunn) lunsj, etter en lang skoleuke. Så da ble det pannekaker med jordbær, banan, is og sjokolade! Etterpå lå vi alle stappmette i sofaen og så filmen "The proposal". Fin og koselig start på helga hvertfall!


Resten av fredagskvelden har jeg vært barnevakt, som var kjempe koselig. Håper dere har hatt en fin fredagskveld så langt 

usual wednesday

 


Heia! Ligger å halvsover i senga nå, er så trøtt, kan ikke vente med å sove. I dag hadde jeg lang skoledag og dro rett på jobb etterpå. Onsdager er definitivt den slitsomste dagen i uka for min del, og ser alltid ekstra fram til helg når den er over.  Kom hjem i åttetiden til god middag og har akkurat sett ukens nye episode av "Keeping up with the Kardashians". 
God natt 
keep it going

Heisann! I dag har jeg ligget på sofaen nesten helt siden jeg kom hjem fra skolen.Har vært så trøtt og sliten, og fått så vondt i halsen. Men skal holde meg frisk! Skal gjøre ferdig en presentasjonen i geogafri til i morgen nå, også får jeg holde meg våken noen timer til før jeg legger meg.  Må bare komme meg igjennom skoledagen i morgen,  så er alle prøver og presentasjoner for uka ferdig.  

 

effektiv søndag

Hei! Da var det blitt søndagkveld igjen. Helga har bare flydd forbi, og i morgen starter en ny skole uke igjen. Har faktisk  fått gjort en del i dag, i forhold til hva jeg bruker å gjøre på søndager. Gjort en good del matte, prøvekjørt, vasket og ryddet, trent og også fått slappet av. Noe annet enn å ligge å dra seg i senga, flink!

I går dro jeg en tur til byen med Martine og Hanne. Måtte blant annet levere inn klokka mi til reperasjon, for å få satt på en "knapp" som hadde løsnet. Dro på jentekveld til Thora på kvelden, med Julie, Hedda, Janne og Gudrun. Herlig å se alle sammen samlet igjen ♥ Hadde det kjempe morsomt!

Håper du har hatt en fin helg!

antrekkCardigan New Look // skjerf Acne // bukse Bikbok // sko Republikk // veske Mango // klokke Marc Jacobs


januar, 17

God helg allesammen! Uka her har gått så utrolig fort, plutselig var det helg igjen, som er veldig deilig. Bloggen har rett og slett blitt litt glemt uka her, men skal prøve å komme sterkere tilbake neste uke. 
Sluttet klokka to på skolen i dag, og hadde planer om å ta antrekks bilder når jeg kom hjem.  Men var så iiskald vind ute og fristet veldig lite å gå ut igjen, så prøver heller å få tatt noen bilder i morgen. Endte opp med å ta på kosebukse, lagde meg mat og se en episode The Carrie Diaries. Har enda ingen spesielle planer for kvelden, som egentlig er ganske deilig. 

Ha en fin fredagskveld ♥ 


 

innkjøp

Heiia!  Har jo sagt at jeg skal vise dere innkjøpet fra januarsalget, så i dag hadde jeg god tid på å ta noen bilder før mørket kom.

Tre topper, den i midten er fra Zara og de to andre fra BikbokDeilig genser fra Nelly.com, kjøpte ikke denne på salg, men var noen som lurte på hvor den var fra:-)

Bukse fra VeroModaKjole fra Nelly.com

 

january, 11

Heii

Kom hjem fra byen for ikke så lenge siden. Marta skulle tidlig på trening i dag, så da tok vi bussen sammen inn til byen også dro jeg på jobb. Møtte Janne etterpå, og gikk litt å så om vi fant noe fint på salget. Er jo blitt mange minus grader og snø nå, har ikke blitt helt vant til det etter å ha hatt pluss grader i hele desember!

Blir en rolig kveld hjemme i dag, med taco på menyen. Ser ikke bort ifra at det blir noen episoder Vampire Diares å!


Kos dere i kveld ♥ 

happy friday

God helg dere♥ Var ferdig halv 12 på skolen i dag og dro rett hjem, laget meg lunsj og har tatt det heelt med ro siden da. Var veldig deilig etter travel uke. Drar snart  å møter Marta på bussen, før vi drar hjem til hun.  Så får vi se va vi finner på i kveld, noe godt å spise blir det hvertfall.

Hadde planer om å rekke å ta litt bilder i dagslyset i dag, men glemte det rett og slett. Skal bli bedre bilder i helgen:-)Ha en fin fredag!

kosemose

Hei! Nå var jeg egentlig på vei til å åpne naturfagsboka for å starte lesing til prøve på onsdag, men tenkte det kunne vente liitt til. Et av årets nyttårsforsetter er vell egentlig å ikke utsette ting til siste liten. Noe jeg har en uvane med vis det er noe jeg ikke liker såå godt. Men har jo hele året på å gjøre om på det heh. Ellers er det ny uke, og den første ordentlige uka i 2014! Så da er det tilbake for fult med skole, trening og andre hverdagsplaner. Måtte allikevel ta på kosebuksa og slappe av litt når jeg så søte Felix ligge i senga, da jeg kom hjem fra skolen. Umulig å ikke kose med han da 

 


♥ ♥ 

morningGod morgen! Har tatt en lang sovemorgen i dag, og er akkurat ferdig med frokost og selfølgelig noen episoder Vampire Diares. Skal bruke dagen i dag på å få gjort lekser og rydde, wihu. Har også tenkt å ordne litt på bloggen:-)
Ha en fin dag

januar, 2

 

Heihei! I dag var det opp igjen grytidlig, og tilbake på skolen. Skoledagen gikk fort, og dro på trening etterpå. Har ikke gjort noe mye intressant siden jeg kom hjem. Er med en gang mindre å blogge om når hverdagen er tilbake, men har aldri syntes det har vært så morsomt å blogge før som i desember, så skal selfølgelig holde det gående så godt jeg kan!
Ellers har jeg blitt så hekta på The Vampire Diares de siste dagene, så nå må jeg sette meg å se en episode. Klarer ikke vente i all spenningen haha, blogges senere 

GODT NYTT ÅR

Godt nytt år allesammen! Håper alle har hatt en super start på det nye året Jeg startet kvelden i går med tapas hjemme med familien og familievenner. Tapas er ikke akkurat den tradisjonelle nyttårs-middagen, men det var utrolig godt så klager absolutt ikke. Etterpå hadde jeg en kjempe koselig og fin feiring med venner. Var først hjemme til Elisabet, før vi møtte mange andre senere og så på rakettene.       

Vi fikk tatt noen bilder til Elisabet å, men er ikke jeg som har dem så de kommer ikke nå.
Nå er det bare å pakke skoleveska, og i morgen er det tilbake på skolen.
Håper du har hatt en fin 1. januar:-)