februar 2013

Summer

Satt en dag i ferien og så gjennom bildene mine fra i sommer, så masse minner! Regner med det er flere som er lei av vinter og kulde. Er helt klar for sommer, med sol og varme nå! 


Nederste bildene fre weheartit 


Gårsdagens antrekk

Topp Bikbok // Smykke H&M // Bukse DrDenim // Ring Primark

 

Thai resturant

Heei! I går spiste vi middag på en ny thailandsk resturant, og det var veldig god mat der. Spesielt vårrullene! Resturanten var også veldig fint, så fikk jo tatt litt bilder.

I kveld kommer Marta og skal liggeover. Har vært så lite sosial denne ferien så det blir bra med besøk.

Ha en fin kveld 

february, 20

Hei! Nå har jeg akkurat sminket og ordnet meg, så deilig å ha god tid på det.  Sto opp sent i dag og har spist en lang og god frokost, ferielivet♥  I går var jeg på dans, vi har ikke venterferie der. Men det gjorde ingenting siden jeg bare var hjemme, og det var veldig gøy i går også:)
I kveld skal familien ut å spise. Vi er nesen aldri bare familien på resturant, så det blir koselig.

 

Siste dagene

Heihei! Åhh, så godt med vinterferie. I dag sto jeg opp i 10 tiden og ordnet meg før, jeg dro til frisøren. Når jeg var ferdig der dro vi en tur på sirkus shopping, var faktisk første gang jeg var der etter det opnet. Synes det var veldig fint, med mange fine butikker. Ble jo selfølgelig litt shopping da. På lørdag var jeg i 80-års dag til farfar. Og det var en fin feiring, med masse god mat. 

Ble nesten ingen bilder desverre..

Nå skal jeg finne meg noe godt, sette meg godt til rette i sofaen og se en film:) Ha en fin kveld 

february, 11

Heihei! Da var det mandag igjen, og dette blir også en stressende uke. Har flere prøver og inleveringer uka her. Åhh, kan ikke vente til fredag da det blir vinterferie. Har vært så mye de siste ukene.
Hadde en veldig fin helg. På lørdag var  jeg til Janne med jentene og på søndag feiret vi morsdagen til farmor og farmar med kake og vafler.

Ha en fin kveld

Saturday

Hei! I dag har jeg vært sikkelig effektiv! Våknet halv 11 av meg selv i morgest, noe som var veldig deilig for da fikk jeg gjort litt mer ut av dagen, haha.Har rukket mye + at jeg fikk litt tid "til overs", så da hadde jeg god tid på å ordne meg til jeg skal til Janne med jentene i kveld
Perfekt start på helga

Hei! Da var det endelig helg igjen! Etter en lang skoledag dro jeg til byen får å kjøpe meg ny iPhone!!Er utrolig glad og fornøyd:-) 
Og nå har vi akkuratt spist taco, og jeg skal sette meg å se 90210. Perfekt slutt på en lang og slitsom skoleuke.God helg!

Training nextHei! Da er jeg straks på vei ut døra til trening. Har hatt så mye å gjøre de siste dagene, så det er grunnene til null blogging. Nå gleder jeg meg til helg! Da skal det bli bedre blogging.

Ny uke

Heii! Da var helga over og det har startet  nok en ny skoleuke! Denne uka blir også ganske hektisk. Om en times tid skal jeg på tg og i dag varer det ekstra lenge fordi vi skal ha førstehjelp. Så det kommer til å ta hele resten av dagen min. Skal også prøve og få ordnet litt med bloggen, blant annet designet. Men jeg får se hva jeg rekker. Ha en fin mandag
Sunday


Hei! Kom hjem fra trening for ikke så lenge siden og har akkurat dusjet. Jeg og Marta hadde en utrolig koselig kveld i går. Vi sov lenge i dag, og rakk nesten bare å lage oss frokost før jeg måtte dra i tre tiden, fordi familien skulle på middag til onkel og tante. Helga her har gått så fort. Føler at det akkuratt ble fredag, og nå er det mandag i morgen. Så nå må jeg ordne noen ting til skolen i morgen og spise før jeg skal legge meg tiligst mulig.
Håper alle har hatt en fin helg

Kosekveld

Heihei! Ble hentet av Marta i 6 tiden i dag etter at jeg hadde brukt hele lørdagen min på lekser og rydding. Men nå sitter jeg og Marta godt plassert i senga hjemme til hun, med grønnsaker og dipp, nam! Nå skal vi fortsette kosekvelden vårres og senere i kveld skal vi kanskje se film:-)

Endelig fredag

God helg allesammen! Nå har jeg akkurat spist herlig pizza med familien, og skal bare skal være hjemme og slappe av i kveld. Ha en fin fredag!
Innkjøp

Hei dere! Her er noen innkjøp fra den siste tiden. Det er veldig lenge siden jeg har postet innkjøp, men  her er noe av det nyeste:-) 


genser fra zara og skjerf fra H&M


Topp fra Bikbok

Fleecegenser fra H&M


Svart peplum topp fra Bikbok

Bukse fra Drdenim,  Hår-ring fra H&M ,Moroccan oil fra H2 


Sko fra Din sko