februar 2014

hyttetur

Heihei! Plutselig var det søndag igjen og siste dag i ferien. Uken her har gått så utrolig fort! I går kjørte familien hjem fra hytta. Har vært noen fine dage med bursdagsfeiring av bestemor, årets første skitur, og masse spill og filmkos. Var iskald og så mye snø der, noe jeg ikke var helt forbredt på når jeg pakket klær. Her i Trondheim er det jo helt bart og pluss grader, ikke noe tegn til vinter akkurat. Men jeg overlevde kulden og er deilig å være hjemme igjen.
Kom så vidt inn døra i går før jeg dro hjem til Julie, senere på kvelden møtte vi fler venner og det ble en kjempe koselig kveld.
I kveld blir jeg bare hjemme og skal nyte den siste feriedagen fult ut. Ha en fin kveld 

outfit

jakke H&M // bukse VeroModa // sko Main // clutch Primark

Håper alle som har vinterferie nå har kost seg masse dagene som har vært og nyter den fult ut♥ I morgen tidlig kjører hele familien til hytta og blir der til lørdag. Gleder meg til rolige dager og hyttekos. Har planer om og poste et innlegg til før vi drar.
Nå blir det film med te og oreosjokolade, ha en fin kveld videre!

time to relax

 Heihei dere♥ 

Da er endelig alle prøver, innleveringer og presentasjoner på skolen ferdig før vinterferien! Har virkelig sett fram til det, etter to super hektiske uker. Etter skolen i dag dro jeg rett til turnhallen for å være trener, som vanlig på onsdager. Var så sliten når jeg kom, så laget meg noe raskt å spise, før jeg la meg i sengen og har akkurat sett en episode Glee.
Skal bli så herlig med to rolige dager før det blir vinterferie! God natt allesammen 

endelig lørdag

Hei dere! Endelig er det lørdag! Denne uken har rett og slett vært så full av skolearbeid. Skrev jo på søndag at jeg skulle prøve å ikke la det gå utover bloggen, men skjønnte fort at det ikke var helt realistisk haha. Har brukt så mange timer på pugging og lesing. I går hadde vi blant annet to timer norsk skriving og naturfagsprøve. Var så deilig å dra hjem til en rolig fredagskveld med taco, sofakroken og ukens nye Pll episode. Passet meg perfekt etter en lang uke!Når jeg våknet i morrest var jeg så støl i føttene, at jeg ikke viste om jeg kunne gå haha. Var på trening med Hanne  etter skolen i går, og det kjennes godt i dag! 

Ha en fin lørdag

february, 2

Hei dere! Kom hjem fra Janne ganske tidlig i dag, fordi hun skulle på trening. Vi hadde en kjempe koselig kveld i går, med kake og "kortskalle", haha. Fikk litt ut av dagen ettersom jeg kom hjem tidlig, men har egentlig ikke har gjort så mye annet enn lekser og slappet av. De to neste ukene før vinterferien er fylt opp med masse prøver og prosjekter på skolen, men skal prøve å ikke la det gå så mye utover bloggen. 

Ellers sitter jeg å drømmer meg bort på weheartit, med bilder av sol og sommer♥ Kjenner det frister veeldig med en reise når jeg ser på bildene her ja...
back on track

Heihei 
Lenge siden sist nå, men har skjedd så mye denne uken. På mandag måtte jeg levere telefonen min på reperasjon, fordi den bare plutselig sluttet å virke. Og på tirsdag fikk jeg ikke til å skru på macen, så da måtte den å leveres inn. Maks uflaks at det skulle skje akkurat samtidig. Har derfor vært uten mac noen dager og bruker min gamle iPhone 3gs atm som ikke tar spesielt gode bilder. Skal derfor prøve å ta mer bilder med speilrefleksen de neste dagene.
Var også liv redd får at jeg hadde mistet alle bildene mine på macen, i og med at jeg nesten ikke hadde backup på noe! Men de fikk heldigvis hentet ut alt av bilder og filmer, og nå har jeg også fått fikset backup av alt.  Det er jo egentlig noe jeg skulla ha gjort for lenge siden, så er godt at det er gjort nå!
Har typ null bilder fra de siste dagene og rakk ikke dagslyset i dag, så ble halv dårlig kvalitet i svarthvitt i dag. I kveld drar jeg og Hanne på tacokveld til Janne. Blir koselig 
Ha en fin lørdag dere!