mars 2014

mars, 31

Hei alle sammen! Kom hjem helt utslitt fra skolen i dag, og hadde null energi. Vanskelig å stå opp i morrest var det å, kanskje fordi vi skrudde klokka frem i går. Hadde faktisk ikke fått med meg at klokka ble skrudd fram før i går kveld haha, jaja telefonen stiller seg jo selv så gikk helt fint.  Hadde en del lekser jeg hadde tenkt å få gjort før trening i dag, men måtte prioritere en powernap først ettersom jeg så vidt klarte å holde øynene åpne. Føler meg mye bedre nå, og har fått bynt å lese til naturfagsprøve som er på torsdag. Skal for en gang skyld bynne å lese før kvelden før. 

Nå skal jeg snart bynne å ordne meg og dra på dansetrening. Noe jeg liker så godt med dans er at jeg glemmer alle små ting og stress i hverdagen, blir deilig i dag. 

Et bilde fra i går kveld, da jeg, Tuva, Hanne og Martine dro hjem til Janne og spiste deilig kveldsmat med vafler og frukt.


Håper du har hatt en fin start på uka!  

solfylt helg

Heihei! Søndag kveld allerede, helgene bare flyr forbi.  På fredag etter skolen var det så godt vær, så som en start på helga bestemte vi oss får å dra innom 7eleven å prøven den nye isbaren. Smakte hvertfall kjempe god med frozen youghurt og alt mulig av søtsaker på toppen. På kvelden var det bursdagfeiring til Gudrun, som ble en koselig kveld 

I går lå jeg over til Thora og det ble det en tidlig morgen på oss, da Thora hadde planer. Det gjorde bare at jeg fikk ekstra mye ut av dagen, og dro tidlig til byen på jobb før skulle på trening. Men siden sola skinte og været var så fint fristet det lite å dra inn på treningsenteret. Så da møtte jeg heller Marta på Solsiden, der vi kjøpte oss smoothie og satte oss ute i solen. Var veldig deilig og fikk faktisk litt sommerfølelse!

 

fineste Marta

Nå skal jeg gjøre litt lekser og lade opp til en ny skoleuke. Kun to uker igjen til påskeferie nå!!

dagens antrekk

Heihei! Har vært dårlig på bloggfronten den siste uken, som jeg beklager. I går kveld feiret Hanne bursdagen sin, med 80-talls tema. Ble en utrolig morsom kveld, med herlige folk.
Hadde ingen spessielle planer i dag bortsett fra en liten bytur, så da fikk jeg tatt noen antrekks bilder før jeg dro. Nå skal jeg bare slappe her hjemme med familen resten av kvelden. 

Topp: bikbok, jakke: Ginatricot, bukse: Dr denim, sko: Republikk

bytur

Heihei♥ Søndagen min har jeg tilbringt i senga med hodepine og forskjølelse. Følte meg allerede ganske dårlig når jeg våknet i går, men ettersom jeg hadde både lunsj og byplaner overså jeg det. Så nå kjenner jeg det godt i dag... Derfor har dagen gått til mye soving og litt serier under dyna.Hadde uansett en veldig koselig lunsj i går med farmor, Ingrid og Marta på toppen av Clarion hotel. Etterpå hadde jeg og Marta planlagt bytur, og lite viste vi om at det var toilldag og helt fult av folk i byen. Været var også forferdelig, meen vi koste oss allikevell. Jeg fant også en kjempefin vårjakke på 75% salg! Så da ble det verdt en liten bytur på toilldagen å. 

farmor, Ingrid og meg

Nå skal jeg snart legge meg, og krysser fingrene for at jeg er frisk i morgen.
God natt Monday inspiration

Happy monday! Da var en ny skoleuke i gang igjen. Det at vi har fri på onsdag som er den lengste skoledagen, gjør uka her 10 ganger lettere. Har likevell satt sammen en liten kollasj av bilder som hvertall motiverer meg til en bedre uke. Forhåpentligvis finner noen av dere også litt inspirasjon i bildene.
Våknet akkurat fra en powernap og skal sette meg ned med geografi nå, før jeg skal ut i regnæret til dansetrening. 

 

siden sist

Hehei! Veldig lenge siden sist nå. Alltid like vanskelig å vite hvor jeg skal begynne når jeg ikke har blogget på så lenge. Har vært uten macen nesten hele uken, så det er vell hovedgrunnen til null bloggigng. Så irriterende at den måtte på reperasjon igjen, når jeg akkurat har hatt den der. Måtte også vente noen dager med å levere den inn da jeg ble syk på mandag, og var hjemme i to dager. Men nå er den fin igjen og krysserfingene får at den holder seg en god stund framover. Blogglysten er også tilbake og jeg skal oppdatere mer framover.

Bildet fra familie bursdagsmiddag til Marta og broren 

 På fredag feriet Marta og Elisabet 18-årsdagen sin! Og det ble en morsom kveld. Synes det er så rart å tenke på at 96'erne bli 18 i år! Ellers har dagen gått som vanlig til skolearbeid, trening og litt jobbing. Ikke så mye spennende å fortelle.
Hadde besøk av Hanne og Marine i går, og vi kjøpte inn masse godt, lagde taco og koste oss masse.  Nå skal resten av søndagskvelden gå til matte. Må bare sette meg ned å begynne, selv om det er noe av det siste jeg vil bruke søndagskvelden på.
Ha en fin kveld