april 2013

New shortsFikk denne utrolig fine shortes fra mamma, som hun kjøpte da hun var i Paris. Den blir nok kjempe fin til sommeren og er fra butikke Maje

Skole, skole, skole

Heihei! Nå for tiden er det så utrolig mye på skolen, masse prøver og innleveringer. Er på en måte siste "innspurt" i tiende nå. Så da må jeg bruke mye av tiden min på det. Men skal prøve å oppdatere bloggen få ofte jeg kan framover.
I går var jeg på siste ordentlige dansetrening før forestilling, så nå er det bare generalprøve igjen før forestilingene begynner. Gleder meg!


Ha en fin kveld!
 

Gårsdagens antrekkJakke Gina tricot // Genser H&M // Bukse DrDenim // Sko Mania // (smykke er fra en butikk på Island, husker ikke hva den heter)

 

April, 20

Hei! Nå har jeg akkurat ordnet meg til jeg skal møte Marta i byen, og vi skal på kino. Lå over til Marta i går, og det var en veldig koselig kveld med venner fra cheerleadinga. Måtte dra ganske tidlig i dag fordi jeg skulle på dans. Vi har nemlig danse forestillinger neste helg, så skal på dansetrening i morgen også.


Her er bilder fra konserten på tirsdag. Vi sto i golden circle og så veldig bra. Det eneste negative var at det var helt sykt trangt og folk presset og dyttet. Men sånn var det nok på nesten alle ståplassene. Det var værtfall en veldig, veldig bra konsert!

Snakkes senere 

Lenge siden sist

Heihei, lenge siden jeg har sist nå!  Har hatt en lang blogg pause, men tenkte jeg skulle begynne og prøve å blogge igjen. Det har jo skjedd en del mens jeg har hatt bloggpause. Har blant annet hvert på NM i cheerleading, hvor vi tok sølv og var på Island i konfirmasjon til søskenbarnet mitt i starten av april:) Og på tirsdag var jeg på Justin Bieber konsert! Det var utrolig bra og fikk såå lyst til å dra på flere konserter. Selv om vi sto mange timer i kø var det helt klart vært det.  Legger kanskje ut bilder senere, også skal jeg prøve å starte med bloggingen igjen.Ha en fin kveld!