mai 2014

summerfeeling
Safe Travel - Peter And The Wolf

 

I See Fire (Kygo Remix) - Ed Sheeran

  

Million Bucks - Cimorelli

 
Stay With Me - Sam Smith

 

Sunshine - Matisyahu

 

Problem - Ariana Grande
antrekkJumpsuit VeroModa // cardigan H&M // klokke Marc Jacobs

 

 

eksamenslesing

Hei! På torsdag kom klassen min opp i engelsk eksamen. Av alle i første var vi den eneste studieklassen som kom opp, uflaks.  Møtte opp klokka ni på skolen i dag, og fikk vite temaet og utdelt forbredelses hefte. Så var det bare å dra hjem igjen å begynne å lese. Lagde meg en ekstra god lunsj før i dag og nå trengte jeg en pause fra lesingen. Blir så deilig når morgendagen er ferdig! Har fortsatt noen andre skoleprosjekter igjen, men merker at det begynner å nærme seg sommer 

Ha en fin dag videre!
sommerdager


Heihei♥  For et herlig vær det er nå! Gradestokken viser over 20 grader og solen skinner. Fortsetter det på denne måten blir ikke de siste ukene på skolen så ille.  I går hadde jeg planlagt en rolig, avslappende dag før eksamens stresset starter. Jeg og Martine dro på besøk til Janne, og vi koste oss ute i solen med boller, popcorn og frukt. I dag hadde vi en kjempekort skoledag, så da jeg kom hjem kunne jeg legge meg ute i bikini. Dro senere å møtte Hanne også dro vi på trening, ble jo alt for varmt i treningsgenser og tights!
Dere får ha en fin kveld videre  

17. mai

Håper allesammen hadde en kjempe fin 17. mai feiring i går!♥ Jeg hadde en kjempe fin dag! Startet dagen tidlig med å hoppe inn i bunaden og spise en litt mer stressende frokost enn planlagt, før jeg måtte løpe til bussen. Der møtte jeg Tuva og vi dro ned til byen for å gå i skoletoget. Været startet dårlig med regn, men utover dagen ble det veldig fint med sol og blå himmel. Da skoletoget var ferdig dro vi på en kafé og spiste lunsj, før vi stilte oss opp for å se borgertoget.
Dro hjem fra byen etter borgertoget med så vondt i beina at jeg så vidt kunne gå. Ble grilling og kaker hjemme, også avsluttet jeg dagen med tivoli. Var kjempe koselig med masse kjentfolk og ble en av de morsomste tivoliturene jeg har vært på haha.

Snapshots

Feiret 17-års dagen min forrige helg med herlige jenter // frozen youghurt på brygga i finværet //
himmelen fredagskveld // meg & Janne 

Det blitt Mai og måndten her er full av bursdager, grilling og andre koselige samlinger med venner og familie.
På fredag dro jeg, Hanne, og Martine hjem til Janne og koste oss med tikka og is. Senere på kvelden syklet vi en liten tur ned til Islvika og langs fjorden. Var så utrolig fint med rosa himmel. Ellers var vi på familiebursdag tidligere i dag, og nå skal jeg bare slappe av med amerikanske X-factor,  før en ny skoleuke starter. Ha en fin søndagskveld