juni 2013

Solfylt dag

Hei! I går kjørte vi til hytta, og kom fram på kvelden etter en seks timers lang kjøretur. Det er ikke nett her, men får av og til låne bestefar sitt, så skal prøve å få blogget hver dag.

I dag har det vært strålende sol, så da dro vi på stranda. Det er en så fin strand her, noe jeg savner i Trondheim. Følte endelig at det var ordentlig sommerferie når jeg lå der og solte meg. Vannet var iskaldt da, så jeg badet ikke. Men lillebror og søskenbarna mine derimot var masse i vannet. Hater å bade i kaldt vann, så jeg venter til Barcelona, hehe.
Hadde egentlig tenkt at dagens antrekk skulle komme senere i kveld, men siden bildene brukte så utrolig lang tid til og laste opp og jeg fikk de ikke i full størrelse gjør jeg det kanskje senere. Har også noen flere bilder, men dere får se det senere:)

Ha en fin kveld! 

Juni, 27

Heihei! I dag har jeg hatt en skikkelig ferie dag, og bare vært hjemme og slappet av. Hang opp hengekøya før i dag og lå der å så på noen episoder gossip girl, det eneste som manglet da var sol... Nå skal jeg begynne å lage middag til meg og lillebror, også ser vi kanskje en film.På tirsdag var jeg og Marta i byen får å kjøpe inn litt ting til Barcelona. Vi reiser jo ikke før den 5. juli, men siden jeg reiser på hytta om noen dager osv så passet det bra da. Så sa var vi innom Wok Away og spiste lunsj, og de har de seriøst verdens beste milkshake Blå tubetopp fra H&M, topp og peplum-topp fra bikbok.

Ha en fin dag videre 

Antrekk


 Topp og shorts fra H&M

God sommer
Heihei og god sommer allesammen♥  Her noen bilder som er tatt de siste ukene når jeg ikke har blogget. Har blant annet vært på klassetur i Scarborough, vært mye med venner og grillet masse.

Håper alle har hatt en fin start på ferien!