august 2012

Første dansetrening

Heia! I dag hadde vi tur dag på skolen. Vi gikk fra skolen og opp til Helkanseter. Bortsett fra at det var kaldt, litt regn og veldig mye oppover var det en fin tur. Når jeg kom hjem var det bare å ordne seg klar til årets første danse trening også dra ned på trening. Det var veldig gøy å være tilbake igjen. Går på flere danser denne sesongen, så tror det kommer til å bli bra.

Er så deilig å ligge i senga med frukt og frustrerte fruer, og bare slappe av etter en lang dag♥

Håper alle har hatt en fin tirsdag:) 

Trenings inspirasjon

 

Hva synes du?Søndagskos

Hei søte lesere♥
Nå ligger jeg i senga å ser på frustrerte fruer. Er så deilig med rolige søndager. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye, bare ryddet litt også har jeg trent . Var faktisk ute og jogget og tøyde i stad. Men nå skal jeg se noen episoder frustrerte fruer og fikse neilene mine, før jeg skal sove♥

Håper alle har hatt en fin dag!♥

I går kveld

Hei dere! Har vært veldig dårlig oppdatering den siste uken. Skjedde egentlig ikke så mye annet enn tilbake til skolen, og at jeg var på min første cheerleading trening på torsdag. Det var veldig gøy og jeg tror nok at jeg kommer til å begynne. Men nå skal jeg bli flinkere og begynne å blogge hver dag:) 
I går var Janne, Julie, Hedda, Gudrun og Thora her. Vi hadde en veldig fin kveld med taco og mye god mat. Vi så også en filmen som  heter  ''The women in black''. Og den var sykt skummel synes jeg da, haha. Men jeg er egentlig ganske pysete når det gjelder skrekk filmer, men det var også en veldig bra film.


Gudrun, meg, Thora Julie og janne 


Haha,  Julie i bakrunden.


Fineste Hedda!


Haha, søte jentene kliss blaut etter vi hadde vært ut en tur.

Lover at det skal bli bedre blogging fremover.
Ha en fin søndag:) 

Back to school

Hei dere! I dag var det første skoledag i 10. kl. Tror det kommer til å ble ett veldig bra år.  Dagen i dag var veldig kort. Vi fikk bare litt informasjon og timeplanen osv. Så etter skolen dro jeg, Janne, Julie og Thora hjem til Gudrun, før vi dro en tur til byen. Kjøpte meg tå-spiss sko i dag. Skal nemlig begynne å danse tå-spiss nå i høst:)Håper alle har hatt en fin første skoledag i dag:)

 

Siste ferie dag

Heia! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra bursdags middag til søskenbarnet mitt. Ellers i dag har jeg egentlig bare vært hjemme og slappet av med Frustrerte fruer. I morgen begynner jo skolen igjenn. Så det var deilig å ha en siste rolig dag før alt stresset begynner. Nå skal jeg ta meg en dusj og ordne noen saker, før jeg skal prøve å få døgnrytmen litt tilbake på plass. Haha, tipper det er mange som har det problemet.


 Haha omg! Benjamin(lillebroren min) tok en sånn lilla farge- hårspray og sprayet i håret sitt bare sånn plutselig. Heldigvis går det bort når man vasker håret, så nå har han akkurat fått tatt det ut.

Ha en fin kveld:)

 

Pictures/Outfit

Topp fra Saint Tropez  //  Shorts fra Bikbok

Hva synes du?

Update

Heihei! Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra Hedda. Lå over til hun i natt med Julie, og i dag måtte vi stå opp tidlig fordi Hedda skulle til frisøren. Har vært veldig lite blogging i det siste, men det er jo slutten på sommerferien så da vil jeg være mest  mulig med venner osv. Men det skal bli bedere når skolen starter igjen:)
I går var jeg i byen og kjøpte inn litt små ting til skolen. Også på kvelden dro jeg til Hedda. I kveld drar jeg kanskje til Thora, som kommer hjem fra Spania i dag! Eller så blir jeg bare hjemme. I morgen er det jo siste ferie dagen! Søte katten til Hedda. Ble heller ikke noen bilder i går.
Ha en fin lørdag!
 

Innkjøp

Hei! Her er noen innkjøp som jeg egentlig har skullet poste for lenge siden. Det meste er fra jeg var i Italia og noe er fra før, hehe.


Jakke fra Pumkin


T-shorte fra H&M


T-shorte fra New Yorker


Genser fra Forever21


Bukse fra CubusSolpudder fra NARS


Sko fra Bianco

God natt  


Summerfeeling

Heia! På mandag lå jeg over til Janne. Det var veldig koselig som alltid. Og nå som sommeren enderlig har kommet til trondheim å, kunne vi kose oss masse ute. På kvelden kom Julie og Hedda. Har ikke sett Hedda siden starten av sommer ferien! Så det var sååå fint å se henne igjen. Og da bestemte vi oss får å sove på trampolina i natt. I dag etter vi hadde spist frokost dro jeg en tur på Ikea. Og i kveld skal jeg bare slappe av. 

 


Verdens søteste kaniner   Janne, meg, Hedda og Julie

Ha en fin onsdagskveld:)

Estenstaddammen

Hei dere! I går var jeg på Estenstaddammen og grillet med mange andre. Vi hadde det utrolig koselig sammen. Vannet var iskaldt, så jeg badet ikke, men mange andre gjorde det. Haha er ikke blitt så vandt med kaldt vann etter Italia enda. Etter det dro vi hjem til Sigrid og så på OL-avsluttningen. Og jeg klarte å miste mobilen min på vei hjem, så jeg Ingeborg og Tuva gikk helt opp igjen, og ringte og lette. Men vi fant den ikke. Tilslutt måtte vi bare dra. Var ikke veldig glad når jeg måtte dra hjem uten telefon. Men i dag dro jeg, lillebroren og en kompis opp dit igjen. Og gjett hva, vi fant den!!! Åhh, ble så glad. Så nå er krisen over, hehe.Ha en fin dag videre<3!

Home!

Hei! Så deilig å være hjemme igjen. Har hatt det helt supert i Italia. Vi kom hjem i går natt fra Hamar, og i dag har jeg vært i byen med noen venner. Veldig koselig å se de igjen. Så nå skal jeg nyte den siste uka av sommerferien og være masse med venner. Sommerferien har gått så alt for fort, men jeg har også fått opplevd veldig mye da. Som blant annet USA (som var helt fantastisk), hyttetur med jentene og Italia. Nå skal jeg se litt frustrerte fruer 


Natta!

 

 

Dagens outfitGenser fra Cubus // Shorts fra Bikbok // Armbånd fra Forever21 // Sko fra Converse

Hva synes du?

Hyttekos

Hei! I dag har jeg bare hatt en rolig dag på hytta. Det har faktisk vært fint vær i dag. Så da fikk jeg solt meg litt, men følte ikke jeg fikk noe mer farge. Er egentlig ikke så mye å blogge om her. Men i morgen kveld drar vi hjem.


Nå skal jeg se Pretty Little Liars :)
Blogges i morgen 

Wedding

Her er noen av bildenen fra bryllupet til onkelen og tanten min som jeg var i, i Italia:) 

 

 

Munchen

Hei dere! I går tok vi toget til Munchen for å være der en natt, før vi tok fly tilbake til Oslo i dag. Når vi kom til Munchen i går dro vi ut å spiste middag, gikk litt i gatene og i butikker. Vi hadde ikke så masse tid, siden vi kom dit i 5 tiden og det meste stengte kl 8. Fikk ikke blogget i går fordi det var så dyrt med internett på hotellet. Men nå skal det bli bedere blogging siden nå er jeg tilbake i Norge. Vi skal være noen dager her på Hamar før vi drar hjem til Trondheim på lørdag.
Hotell frokost 

Ha en fin kveld!

Antrekk fra bryllup

Her er antrekket jeg hadde på i bryllupet til onkelen og tanten min, som var på lørdag.


Kjolen er fra nelly og øredobbene fra Glitter.
Også hadde jeg på noen sko fra Bianco som ikke ble med på noen bilder. Men kan legge ut et bilde senere:) Hadde heller ikke det strikket på armen i bryllupet, men noen armbånd.

Hva synes du?

Første dagene i Italia

Hei! Nå har jeg endelig fått internett! Har prøvd å få det hele uken, men har ikke fått det til før nå.
Halv fem om morgenen sist onsdag kjørte vi til gardermoen, og fløy til Munchen i Tyskland. Så tok vi buss i fire timer til Eppan. Her bor vi i en koselig leilighet hos tanten til mamma. 


Når vi kjørte buss var det fult av sånne ''slott'' oppi fjellene.

Så utrolig koselig by med mange søte hus og gater. Og masse blomster. Og hun vi bor hos har kiwi-tre i hagen!
Når vi kom fram fikk vi litt mat også dro vi å badet. Veldig deilig med 30 grader og sol!

På torsdag dro vi på en litt større badeplass og spiste middag, solte oss og badet. Og det var veldig varmt og 25 grader i vannet.På fredag dro vi inn til Bolzano, som er en litt større by. Der gikk vi litt i butikker og spiste. Kjøpte nesten ingenting, bare en cardigan. Fikk ikke tatt så masse bilder der.Skal prøve å få postet  ett innlegg litt senere i kveld også. Blogges<3