august 2013

Dagens antrekk

Hei! Da var det mandag igjen og en ny skoleuke. Skoledagen i dag gikk unormalt fort, noe som var veldig godt. Mens resten av dagen har for det meste gått til lekser. Men nå skal jeg snart ut å trene i finværet!
Håper du har hatt en fin start på uka! Her er dagens antrekk:


Jakke fra H&M // Bukse fra Cubus // Skjerf fra Acne // Genser fra Vero Moda // Sko Converse

August, 24

Hei, håper alle har har hatt en fin lørdag så langt! I dag er det faktisk sol og litt varme her i Trondheim, så nå sitter jeg ute. Måtte ha på alarm kl ni i morrest, fordi jeg skulle være i turnhallen kl 10. Var utrolig godt å være tilbake i turnhallen igjen, men litt kjipt å være der inne i  fem timer når det endelig er finvær. Så når jeg kom hjem igjen lagde jeg meg frappe og la meg ute i solen.


I går hadde jeg en veldig fin kveld med jentene igjen♥ Har ikke helt gått opp for meg at vi ikke går i samme klasse lenger. Kommer til å savne dem så mye og håper vi klarer å holde kontakten bra.
Har ikke fått blogget noen denne uken og nesten ikke tatt noen brukbare bilder, men jeg skal prøve å holde bloggingen oppe selv om skolen har startet igjen. 

Ha en fin kveld!

 

 

New sportswearHar kjøpt litt nytt treningtøy i løpet av sommeren. Alt er fra Nike, og er veldig fornøyd, spesielt med joggeskoene♥ Den grå shortsen og joggeskoene kjøpte jeg i Barcelona, og Nike pro shortsen og trenings t-shorten er kjøpt på en sportsbutikk på Hamar. Trengte litt nytt treningstøy nå til høsten og synes nike har så mye fint. Nytt treningstøy gir jo også så mye mer treningslyst og motivasjon!


Sommeren 2013

Har laget et sammendrag med bilder fra sommeren.  Jeg liker hverfall veldig å lese sånne innlegg, så håper noen av dere også finner det interessant:)

Scarbrorough
Barcelona

Hytta


 

Oslo

Sommerdager i Trondheim
Har hatt en en kjempe bra og minnefull sommer!♥ Har også reist og opplevd mye:) Nedtelling til neste sommer er allerede igang!

Back to school

Heihei! Da var første dag på videregående fullført! Tror det kommer til å bli tre fine år. Dagen i dag var veldig kort. Vi hadde bare noen navneleker, fikk informasjon, utdelig av timeplanen og andre ark. Så når skoledagen var ferdig dro jeg, Tuva og Janne inn til byen og feriet med en frappe. I morgen må jeg stå opp enda tidligere enn i dag, og må ta bussen enda tidligere enn på ungdomsskolen. Men jeg må vell bare venne meg til det.

Jentekveld på graffi

Heihei! Sto opp litt tidligere enn vanlig i dag, i håp om at jeg klarer å hvertfall snu litt på døgnet til i morgen. Fikk jo da mye mer ut av dagen, og har fått gjort litt nødvendigheter før hverdagen begynner igjen.  Føler ikke jeg er helt klar får skole igjen i morgen men... Anyway! I går hadde jeg en veldig koselig og fin kveld. Nesten hele jente-gjengen fra klassen samlet oss på graffi og koste oss med grillfest♥ Noen jeg ikke hadde sett i hele sommer, så var morsomt å høre hva folk har gjort i ferien. Var også litt trist siden nå starter vi på forskjellige videregåender, og kommer ikke til å se hverandre nesten hverdag, som vi har gjort i ti år!  Å man ser jo på bildet over at vi var heldige med været.... Før på dagen kunne man ikke gå ut, uten å komme inn nydusjet!

Ha en fin dag!

August, 8

Hei dere! Sitter å ser en episode gossip girl nå, etter jeg har vært på joggetur. Våknet så sent i dag, så jeg følte jeg måtte gjøre noe fornuftig før middag. Har vært dårlig blogging de siste dagene, men prøver å være mye ute og med venner de siste ukene av sommerferien. Nå er det jo faktisk under en uke til skolestart.  

Var på solsiden for noen dager siden med Julie. Gikk litt i butikkene også har jeg hørt mye bra om smoothiene de selger der, så da måtte vi smake de. Jeg er jo en smoothie elsker og  de var utrolig gode
Nå må jeg rydde litt på rommet før Marta kommer i kveld og skal ligge over. Ha en finfin dag vidre! 

Outfit 4/8


Genser  fra Gina tricot // Shorts fra Maje // Veske fra Mango // Klokke fra Marc by Marc Jacobs // Sko fra Din sko

August, 1

Heihei dere! Nå kom jeg akkurat hjem fra en liten bytur med mamma. Vi har spist lunsj på "Godt brød" og gått å sett litt på sko. Det er det jo alledede første August i dag, og om to uker starter jeg på videregående! Skal nyte de siste ukene så godt jeg kan, før det blir tilbake på skolebenken.
De siste dagene etter jeg kom hjem har jeg vært mye ute og med venner. Mange jeg nesten ikke har sett siden skolen sluttet, så det er så koselig å se folk igjen! 

 I går spiste vi med onkel og tante på solsiden.  Det regnet jo som bare det, ble kliss våt av å bare gå fra bilden. Resten av dagen var vi barnevakt for søteste hunden Bella
Om ikke så lenge skal jeg ordne meg å møte noen venner:-)
Håper dere har hatt noen fine dager!