september 2012

Gårsdagen

Heii! I går kveld dro jeg til Tuva og møtte fem andre jenter. Vi kjøpte inn masse god mat og var hjemme til Tuva og hadde filmkveld. Vi hadde planlagt å ha fritt vilt maraton. Haha, jeg synes filmene var veldig skumle, men det var veldig koselig å se de sammen med så mange:)
I dag skal vi snart på middag til farmor og farfar. Også drar jeg på trening i kveld. Helga her har gått så fort, føler jeg nesten ikke har rokket noe. Men her er noen bilder fra i går.

 Ha en finfin søndag videre♥

Today

Heei! I dag følte jeg meg frisk nok til å dra på skolen igjen. Greit å være tilbake:) Men følte meg ikke bra nok til å dra på trening, så da har jeg bare slappet av etter jeg kom hjem fra skolen. Har ikke så mye spennede å fortelle nå. Men jeg gleder meg i hvertfall til helga!

 

Blogges♥

Tilbake

Hei dere! Leeenge siden jeg har blogget nå. Har hatt en liten pause, fordi det har skjedd mye og har ikke hatt så mye blogglyst. Men nå skal jeg begynne å blogge igjen:)  
I dag og i går  har jeg vært syk, så da har jeg ikke gjort noe annet enn å ligge på sofaen, slappe av og drukket te. Begynner å føle meg mye bedere nå, så jeg satser på å komme med på skolen i morgen. Har nesten ikke tatt noen bilder når jeg ikke har blogget, noe som er litt kjedelig. Men skal ta masse bilder fremover:)


Fine pusen♥

Som jeg har sakt før er torsdager veldig travle for meg, men jeg skal prøve å få skrevet ett innlegg i morgen.
Snakkes! 

 

Friday

Hei dere! I dag hadde jeg jo fri, så det var deilig å sove lenge og lage seg en god frokost. Var ikke ferdig med å ordne meg før kl halv tre. Så helig å kunne bruke lang tid på å spise og sminke seg. Når jeg var ferdig dro jeg ned til jobben til mamma får å printe ut noen bilder. Det var egentlig veldig mange bilder og jeg brukte litt over to timer på å bli ferdig! Siden mamma har et fotostudio på jobben sin tok jeg litt bilder der før jeg dro hjem. Hadde det litt travelt så det ble bare noen få. Men her er noen. Håper alle har hatt en fin fredag ♥

Summer memories

Har tatt sammen noen bilder fra sommer og lagd en kollasj av de. Så jeg tenkte at jeg kunne dele den med dere:)Savner sommeren utrolig mye allerede. Har så mange fine minner fra den♥

Lang helg

Hei! Så deilig med helg! Det er jo bare onsdag, men på skolen vår har vi fri i morgen og på fredag siden lærerene skal ha planleggingsdag eller noe. Har ikke noe  spesielle planer. Finner sikker på noe morsomt  med noen venner. Ha en fin kveld!


Mandagsbarn

Heia! Nå har jeg akkurat vært ute å jogget, gjort litt styrke og tøyd. Føles alltid så bra etterpå. Spesielt når jeg har gjort det på eget intiativ, hehe. Mandager er egentlig en av de deiligste dagene i uka, for meg da. Har ingenting spesielt etter skolen. Så i dag når jeg kom hjem tok jeg en powernap og fikk gjort unna litt lekser.  I kveld må jeg lese til norsk prøve som er i morgen, også blir det sikker noen episoder frustrerte fruer. 


Travle dager

Hei dere! Dagene går så sykt fort og jeg har så mye å gjøre. Tenker hele tiden ''okei nå må jeg blogg'' også får jeg det travelt og bare må løpe til trening eller byen eller hvor det er jeg skal. Men i hvertfall,  i går hadde jeg en rolig dag og det  skjedde ikke så mye bortsett fra at jeg var på kino på kvelden og så Tina og Bettina med Janne . Etter det dro jeg innom Thora en tur og ble der litt utover kvelden. 

I dag startet jeg dagen med lekser, har det så travelt i uke dagene og da får jeg så mye lekser i helgene. Det er veldig kjedelig, men det må bare bli sånn denne høsten. Og når jeg var ferdig dro jeg og lillebror til farmor og farfar en tur. I kveld har jeg vært på cheer trening. Og det var veldig gøy i dag. Lærte litt nye ting osv:)
Her er noen bilder fra i går.

God natt♥

Danse trening

Hei dere! Nå har jeg kommet hjem fra dansing. Er veldig gøy å være ordentlig tilbake. I høst danser jeg jo både tirsdag, onsdag og torsdag. Så etter skolen ble jeg med hjem til Thora en liten stund, før jeg dro inn til byen og på dansing. Nå går vell egentlig resten av kvelden til lekser. Men dere får ha en fin dag videre♥


Dagens outfit

Da er det mandag igjen, og helga er over. Ble ikke noe blogging i går heller, skal skjerpe meg. Men det skjedde ikke så mye mer enn at jeg var på cheerleading uttak fra kl 12 til 4.Så når jeg kom hjem var det bare å hoppe inn i daffe klærne og se på serier.
Men her kommer dagens antrekk.Cardigan Mango / Topp Monki / Bukse Kappahl / Hals Vero Moda

Ha en fin mandag videre♥

 

Lørdags kveld

Heii! Grunnen til ingen blogging de siste dagene er at hele dagene har gått til skole, trening og lekser. Men nå er det helg! I dag skulle jeg egentlig bare ha en chille dag hjemme, men jeg så dro jeg en tur til byen. Viser kanskje innkjøpene senere. Nå har jeg og lillebror akkuratt spist taco og han ser på mgp jr, mens jeg blogger. Ha en herlig lørdags kveld!♥