september 2013

ukestart

Hei! Ukene går så fort og nå er det bare to skoledager igjen så har jeg høstferie! Blir ubeskrivelig godt med litt over en uke ferie nå. Denne uken har vi temadager på skolen, som gjør denne uken veldiig grei. I dag var psykisk helse temaet. Sluttet også litt før klokken to, så da ble det ikke så mye stress før jeg måtte dra på trening. Har alltid så dårlig tid på mandager mellom skole og trening, så da er det alltid bare å kaste i meg noe mat og skifte før jeg springer ut døra igjen. Blir også godt når vi kommer på ny skole og jeg ikke trenger å sitte sååå lenge på buss, haha.

Nå har jeg akkurat gjort ferdig en innlevering, og skal bare slappe av resten av kvelden:-)

Dagens antrekkSkjorte Gina tricot // Blazer H&M // Sko Republikk // skjerf Acne // bukse Dr denim

Ble ikke så veldig vellykkede bilder i dag, men er hvertfall dagens antrekk til vi skulle på familie middag:-)

September, 28

Heihei og god helg! I dag ble det en liten bytur med familien Skulle blant annet se etter en ny vinterjakke, og ende opp med å kjøpe en også. Men er enda litt usikker på om jeg skal ha den. Vi hadde jo planlagt å dra innom Starbucks som åpnet for ikke så lenge siden. Men der var det kø ut døre og bortover gata, så da dro vi å spiste på Somma istedet. Får dra på Starbuck en dag når det ikke er såå lang kø, har jo ikke vært på den enda.  

Innkjøpet fra i dag, skjorta er fra Gina tricotBilde over er fra onsdag, da det var skolefest. Jeg og Tuva dro til Martine, også ordnet vi oss sammen der, før vi dro ned til festen. Å ordne meg med venner er noe av det beste jeg vet, er så koselig. 
Nå blir det snart taco også får jeg se om jeg finner på noe. Frister egentlig mest med en hjemmekveld i dag.
Ha en fin lørdagskveld! 

A cup of inspiration
monday, monday

Da var en ny skoleuke i gang, men også en uke nermere høstferie! Har endret litt på desiget i helga, men er ikke helt fornøyd enda. Headeren som er nå tror jeg bare blir midlertidig, også er det noen andre småting. Blir aldrig helt fornøyd liksom. Men jeg klarte endelig å sette inn profilbildet i sidemenyen, haha. Har hatt bloggen her i litt over et år nå, og hver gang jeg har prøvd å sette inn bildet har det skjedd en feil. Men nå i helga gikk det! Hahah er det mulig...
Etter skolen i dag lagde jeg middag til meg og lillebror som var alene hjemme. Og nå skal jeg trene litt, før resten av kvelden går til lekser. 

Antrekk

Jakke fra H&M // Pelsvest fra VeroModa // Bukse fra Cubus // Sko fra Main

Fredags lunsj

Hei dere og god lørdag! Kom hjem fra Janne for en liten stund siden. Lå over til hun i natt, og hadde en kjempe koselig kveld med jentene i går♥ Godt å se dem igjen!
I går etter skolen møtte jeg Marta på graffi, og spiste lunsj. Vi satt ute på solsiden, og det var strålende sol og så varmt. Trodde sommeren var tilbake en liten stund. Perfekt start på helgen var det hvertfall!


 

Ha en fin lørdagskveld!

September, 19Heihei! Nå måtte jeg ta en pause fra Naturfags boka. Gleder meg så mye til helg nå, men før helgen kommer må jeg bruke kvelden her på å øve til naturfagsprøve i morgen. Dro rett på dans etter skolen i dag, og når jeg kom hjem tok jeg en dusj og hoppet i koseklærne. Måtte lage meg noe godt til lesingen, så nå skal jeg sette meg ned med smothie, polarbrød og ballerina kjeks, og fortsette lesingen resten av kvelden.

 

Antrekk

Blazer H&M // Topp Gina tricot // Bukse Cubus // Sko Rebublikk // Veske Mango // Skjerf Acne 

September, 16

Hehei
Rakk ikke å ordne noe på designet i helga, som jeg egentlig hadde planlagt. Håper på å få gjort det en av de neste dagene. Får så mye mer bloggmotivasjon med et fint design.

Kom hjem fra dans for en liten stund siden, og skal snart sette meg å gjøre lekser. Har en stor prøve i naturfag med et vanskelig tema på fredag. Så skulle egentlig øve i helga, men det ble ikke noe av. Håper alle har hatt en fin start på uka!

 

 

Lørdagskveld

Heihei! Nå har middagsgjestene våre dratt, og jeg skal snart begynne å ordne meg og legge meg om ikke så alt for lenge. I går dro jeg, mamma og Benjamin en tur på Ikea, kjøpt litt nye ting til rommet blant annet:) På kvelden skulle jeg passe Bella, hunden til onkel og tante i leiligheten deres.  Marta, Elisabet og Maria kom også, så da hadde vi en koslig jentekveld med taco,  TV og mye prating.


Ble vekt av Bella kl 8 i morrest av at hun ville ut på do. Er Ikke akkurat så vant med å stå opp så tidlig i helgene, så gikk halvsovende ned og slapp henne ut i hagen. Var rett tilbake i senga når hun kom inn igjen.  Marta og Elisabe lå over med meg, men måtte dra på trening kl 12 i dag. Da hadde jeg og Bella leiligheten får oss selv. Så da gikk jeg og Bella en tur, også slappet jeg av med serier og gjore litt lekser.

Håper dere har hatt en bra helg!

September, 13Da er det fredag igjen! Uken her har gått fort og utrolig sake på samme tid haha, men nå er det helg. Sluttet kl 2 på skolen i dag og dro innom solsiden og kjøpte en smoothie, før jeg dro til frisøren. Farget bare etterveksten i dag, men det trengtes og føles alltid så godt etterpå. Hadde også planlagt lunsj med Marta i dag kl 12, men fikk plutselig vite at vi sluttet to og en halv time senere på skolen enn jeg trodde. Så vi får ta det senere. Fredag den 13...
I kveld har jeg hatt en rolig kveld hjemme med taco og "the Voice"  med familien, noe som var veldig godt i dag. Nå ligger jeg i senga og ser Prison break. Er litt etter alle andre med å se det, men herregud så spennende!

Skal bli mer blogging i helgen og skal kanskje ordne litt på designet. Håper alle har hatt en fin fredag  

September, 6

God helg dere! Endelig fredag igjen.  Merker godt at hverdagen er tilbake for fult med en travel timeplan. Slutter heldigvis ganske tidlig på fredager, som er utrolig herlig. Så når jeg kom hjem i dag lå jeg meg rett i senga og så en episoder Prison break, før jeg sovnet. 

Nå har jeg akkurat spist pizza med familien, og ser at klokka er litt mer enn jeg trodde! Så nå må jeg skynte meg å ordne meg, før jeg drar til Marta på jentekveld♥