oktober 2013

hjemme dag

Heii
I dag hadde vi OD-dag på skolen, eller S-dag som det heter på skolen vår. Er samme greia bare at pengene går til et annet formål. Uansett, jeg skulle egentlig jobbe hjemme, men når jeg våknet i dag følte jeg meg ikke bra. Slapp i kroppen, tett i nesa og vondt i hodet. Kjente i går kveld at jeg begynte å bli syk, så i dag har jeg tilbringt dagen under dyna. Håper det går over fort hverfall. Nå skal jeg lage meg smoothie og prøve å få gjort litt skolearbeid.  

sunday

Heia! Hadde en kjempe koselig kveld med Marta i går. Bestilte oss pizza, skjærte opp frukt med is og så flere episoder prison break utover kvelden. Formen har ikke vært så bra i dag, så har hatt en veldig rolig søndag. Har fått klipt meg litt da, noe som jeg skulle ha gjort lenge. Stusset bare tuppene, men er alltid godt å klippe bort de slitte tuppene. Nå skal jeg snart lage meg litt kveldsmat og drikke en kopp te, før jeg tar en tidlig kveld.

 Håper dere har kost dere i helgen

god helg

Heihei
Endelig helg! Har akkurat lagt meg i senga nå etter en lang dag, og er så trøtt. Har hatt en uke med myye skole, 3 prøver, 2 innleveringer og en presentasjon. Så har hatt mye å gjøre hver dag. Men veldig deilig å være ferdig med det.
Vi sluttet halv 12 på skolen i dag, noe jeg hadde gledet meg til hele uka. Men når jeg kom hjem hadde jeg glemt av nøkkel...  Mamma kunne ikke komme hjem før om 2 timer, så jeg dro ned til skolen til Benjamin får å hente nøkkelen hans. De hadde gym et annet sted i dag, så endte opp med at jeg måtte dra hjem igjen uten nøkkel og vente til han var ferdig på skolen. Var iskaldt og hadde ikke spist lunsj enda, så når lillebror kom hjem var det rett i varme koseklær og lage en god lunsj.

I firetiden dro jeg på en sånn håndball cup, for å stå i kiosken fordi mamma eller pappa ikke hadde mulighet. Var en oppgave på en dugnad via Benjamin sin håndball. Sto der i tre timer, men det gikk fortere enn jeg hadde forventet, og greit å tjene litt ekstra penger på en fredags kveld. 
Når jeg kom hjem ble det taco og "the voice". Har vært en lang dag, men nå er det deilig med ordentlig helg!Håper dere har hatt en fin fredagskveld:-)

beautiful places

Sitter å drømmer meg bort, mens jeg ser på så utrolig fine bilder av fantastiske steder. Er så mange plasser jeg vil reise til og oppleve selv.  Så jeg lagde noen kollasjer av noen av bildene jeg liker veldig godt!
 

Gårsdagens antrekkVeske Mango // Topp og cardigan H&M // Bukse Drdenim // Sko Din sko 

bursdagsselskap

Hei! Nå har vi akkurat hatt famile bursdagsselskap for å feire lillebror som bli 12 år på tirsdag! Utrolig koselig når alle samles, noe som ikke skjer veldig ofte. Har vært mye bursdager denne helga. En hver dag, så føler jeg bare har levd på kake, haha.
I går var jeg jo til Ingunn og møtte alle jentene jeg gikk på turn med før. Så utrolig koselig å se dem igjen, og så morsomt vi hadde det! Håper det ikke blir så lenge igjen til nestegang.

Bra kvalitet... haha

Ble ikke like mye tid til skolearbeid som jeg hadde planlagt... as always. Så nå må resten av kvelden gå til å pugge samfunnsfag til i morgen.
God natt allesammen

October, 19

Heihei, da var det helg igjen! Utrolig godt med helg nå. Har gjort mye uka her og neste uke blir det enda mer på skolen. Så mye av helga må gå til skolearbeid...  Det er også grunnen til lite blogging, skal prøve å oppdatere mer neste uke.
Men i går kveld var jeg på bursdag til Hedda, og det var veldig koselig!♥ Og i kveld blir det en ny bursdagsfeiring til Ingunn! Drar ned til Thora om et par timer også ordner vi oss sammen der. Så nå må jeg finne ut hva jeg skal ha på og rydde litt på rommet før jeg drar.

  Ha en fortsatt fin lørdag!

Dagens antrekkGenser Vero Moda Bukse Drdenim Sko Din sko Klokke Marc Jacobs Veske H&M

Ha en fin dag dere! Nå skal jeg nyte den siste feriedagen og drar snart til byen for å spise lunsj med mamma, før jeg skal på dans:-)

frappe oppskrift

Får en liten stund siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne legge ut oppskrift på frappen jeg la ut bildet av. Det er utrolig enkelt og jeg har ikke noe spessielt oppi, men jeg kan jo legge ut oppskriften likevell:-)

Dette er det du trenger for 2 kopper:

1 kopp vaniljeis

3/4 kopp kaffe

1 dl melk ( kan byttes ut med is, vis du vil ha frappen litt tjukkere)

Sjokoladesaus

Krem

Så blander jeg isen, kaffe og melk i blenderen. Jeg bruker å ha sjokoladesaus ned i glassene og ha krem på toppen. Som jeg sa er det veldig enkelt, men også veldig godt. Perfekt vis man skal unne seg noe godt!


 

 

breakfast time

God morgen! Rakk ikke å blogge noe i går desverre. Jeg og Marta kom oss opp i rett tid, spiste frokost, ordnet oss og dro en tur til byen. Var veldig mye salg i butikkene, så da måtte jeg jo slå til! Haha, men fant hvertfall en kjempe fin, enkel cardigan, som jeg har letet lenge etter.
På kvelden kom Thora og Julie. Vi lagde taco og bare koste oss hjemme hele kvelden.Nå skal jeg se en episode Prison break, før jeg må ordne forskjellig. Ha en fin dag du

autumn's here

Hei! Da er jeg kommet hjem etter noen fine dager på hytta. Tok toget ganske tidlig i går og var hjemme i 3 tiden. Ble hentet på togstasjonen, også var det rett hjem, legge fra seg bagasjen, skifte og spise før jeg skulle være turntrener. Var ganske sliten når jeg kom hjem i ni tiden. Så da satt  jeg resten av kvelden under et stort pledd og så på serier:-) 

Merker så godt at høsten er her, bladene på trerne er blitt gule og det er kaldere. Når vi kom fram på søndag etter en lang biltur fikk vi suppe og varme rundstykker. Er så koselig å sitte inne når det er mørkt og kalt ute. Dagene har gått i mye Alias spilling, koseklær hele dagen og mye god mat . Har hvertfall fått slappet av ordentlig og hatt koselige dager.

I kveld kommer Marta og skal liggeover, det blir koselig♥ Ha en fin dag!

savner sommer

 

October, 6

Hei dere

Denne søndags morgenen har gått til en god frokost og pakking til hytta. Vi kjører om et par timer og har pakket koffereten full av koseklær. Gleder meg til noen rolige dager på hytta. Skal prøve å oppdatere de få dagene jeg er der, men er veldig tregt nett der, så jeg får se:-)

På fredag var jeg, Julie, Thora og Hedda på Friday´s og spiste middag. Var utrolig koselig og god mat. Vi hadde egentlig tenkt oss på kino, men siden vi fikk bord så sent ble det litt stress. Så da satt vi heller lenge på Friday´s og bare snakket koste oss.Ha en fin dag 

 

cardigan & shoes

Heihei! I dag dro jeg ned til byen og møtte Marta når hun var ferdig på skolen. Vi gikk rundt i butikkene og så på de nye høstklærne som har kommet i butikkene. Endte opp med å kjøpe ett par sko og en varm og deilig cardigan. Nå skal jeg snart begynne å ordne meg til jeg skal ut å spise med jentene 


Sko fra Din sko og cardigan fra Bikbok

høstferie

Hei! Da var det endelig høstferie! Så utrolig deilig. Har brukt den første feriedagen på å sove til jeg våknet av meg selv, bruke lang tid på å spise en god frokost, se serier og bare tatt livet heelt med ro. Trengte en sånn dag nå, høstferien tror jeg må være den mest trengte ferien. Skal slappe av så mye som mulig, også drar vi på hytta på søndag. Noe som er helt greit. Er egentlig veldig godt å være på hytta og se filmer, ha spill kvelder med familien, slappe av og spise god mat - veldig koselig!

Nå venter jeg på at bolledeigen skal heve ferdig, så skal jeg bake kanelsnurrer 
Ha en fin kveld! 

Love of dance

Lørdagens antrekk

Skjorte fra H&M // bukse dr denim // skjerf  acne // sko rebublikk // kokke marc jacobs