november 2013

motevisning

Heihei! Akkuratt nå har hele familien sett Hjemme alene og spiste taco før i kveld. Er så klar for desember og adventstiden nå, og gleder meg til første desember i morgen! Nå er rommet fylt med julemusikk, og skal henge opp julestjerna og pynte rommet litt.

Dagen her har gått ganske i ett. Jeg og Thora lå over til Janne i natt, og etter vi hadde kommet oss opp fra senga, spist frokost og ordnet oss, dro vi på et julemarked på barne og ungdomskolen vår. Var veldig koselig å se masse kjentfolk, og der møtte vi også resten av jentene. Vi gikk litt rund å så og pratet, før vi dro til byen og så litt på gaver. Dro på jobb før jeg dro hjem og fikk slappet av en liten halvtime hjemme, før jeg ordne meg til jeg og mamma dro ned å så på et moteshow ved jobben hennes. 

ble desverre veldig dårlig kvalitet på bildene, noe som var ganske dumt...Var hvertfall veldig mange fine og stilige kjoler, som var designet at Tone Olsen.

Ha en fin 1. desember i morgen 

friday

Heihei! Blir ofte lite blogging i hverdagene, men skal prøve å blogge mer selv om det er mye som skjer.  Idag har vi frii♥ Hadde tenkt å stå opp klokken 10 for å få litt ut av dagen, men sov over vekkeklokka og våknet klokken 1. Men var egentlig deilig  å sove lenge når jeg har en dag ekstra fri. Etter frokost og litt Glee, ordnet jeg meg og dro på trening. Kom hjem for ikke så lenge siden, og nå skal jeg se litt på julegaver og rydde rommet. Om ikke så lenger drar jeg og Thora til Janne og skal liggeover. Blir en koselig kveld:)Ha en fin fredag

dagen i går

Heihei!

Hadde en fin lørdag i går. Kom meg opp i rett tid, og ordnet meg får å møte Marta i byen. Var snøstorm ute, så vi holdte oss for det meste inne. Etter hvert trengte vi litt varme i kroppen, og dro innom Starbucks og kjøpte White Cafe Mocca. Må ha vært en skikkelig sukkerbombe. Var kvalm flere timer etterpå, menmen var godt der og da haha. Kom hjem med nye vintersko som jeg er veldig fornøyd med. Har brukt converse på skolen, og har holdt på å fryse av meg føttene på vei til skolen. Så vintersko var et godt kjøp:-)

På kvelden dro jeg, Elisabet og Marta hjem til Maria, og lagde tandori før vi dro på kino å så The Hunger Games: Catching Fire. Er egentlig ikke no stor fan av The Hunger Games, men det var en bra film. Var en veldig koselig kveld:-)

Håper du har hatt en fin helg

21 november

Hei 
En stund siden sist nå, grunnen er som vanlig at jeg har hatt mye å tenke på og masse skolearbeid. Da blir det ikke så mye tid til bloggingen. Hadde matteprøve i dag som jeg har vært litt stresset over, men gikk ut med en grei følelse. Dro på dans etter skolen som vanlig, og har sittet å skrevet norsk rapport og lest naturfag i ettermiddag. Spennede liv altså... Nå gleder jeg meg masse til desember og adventstida, og reisen til London i desember hjelper masse på motivasjonen. Ha en fin fredag i morgen!

november, 17


Hei 

Da er det søndagskveld igjen, helga her har gått så fort. Våknet av meg selv kl 10 i dag. Siden jeg ikke hadde noen spessielle planer lå jeg lenge i senga, og så noen episoder Glee, som jeg har blitt så hekta på, før jeg sto opp. Er så deilig med good tid om morgenen. Denne søndagen har vært som de fleste søndagene mine, brukt på lekser, rydding og til å slappe av.

Hadde en kjempe fin kveld i går på bursdagsfeiring til Tuva. Koselig å møte folk jeg ikke har sett på lenge. Været derimot var helt forferdelig, var storm ute når jeg skulle gå. Hadde kommet meg ut til veien og paraplyen hadde vrengt seg og håret fløy overalt da jeg fant ut at dette ikke gikk. Løp inn igjen, og kunne heldigvis bli kjørt. Utover kvelden hadde også trampolina til naboen som bor to hus bortenfort blåst over til hagen vår, og laget bulk i bilen til en annen naboen. Var virkelig ille!
Nå skal jeg lage meg litt kveldsmat og se Glee ♥ hahaHåper du har hatt en fin helg 

 

veldig klar for helg

Hei! Atm sitter jeg i senga og halv sover. Er så trøtt og sliten, og det at det er mørk allerede når jeg kommer hjem fra skolen gjør det ikke akkurat bedre. Har en norsk oppgave jeg må levere i kveld før jeg tar helg, nesten hvertfall. Skal hvertfall legge meg tidlig i dag.
Vi sluttet en time før på skolen i dag, så da rakk jeg å dra en tur hjem før jeg skulle på dansing. Merket faktisk så stor forskjell på hvor deilig det var å slippe å dra rund på den tunge skoleveska i byen, haha. Siden jeg kom hjem fra trening har jeg nesten bare ligget å slappet av i sofaen, men nå må jeg ordne litt til i morgen. 

På vei ut døra i morrest ser jeg katten ligger å sover så søtt i senga, akkurat da ønsket jeg at jeg også var en katt som bare kunne sove hele dagen haha. Hadde vært deilig i dag.
Ha en fin fredag i morgen!

 

 

 

 

Sunday

Heihei! Da var det søndagkveld igjen, og det er bare å lade opp til ny skoleuke. Sov lenge i dag, og hadde en treig morning med frokost i senga og serier. Elsker søndager♥ Etter en rolig morgen, dro jeg på treningssenteret. Har tenkt hver dag uka her at jeg skal på treningssenteret, og siste dagen i uka klarer jeg å fullføre det, haha jaja. Etter treninga dro jeg på jobb, også har jeg gjort mye lekser resten av dagen. 
Nå blir det snart sveler til kveldsmat, også skal jeg prøve å ta en tidlig kveld.


Noen bilder fra uka

Håper dere har hatt en fin helg! 

familiekveldHeiI!
Dagen i dag har gått ganske i ett. Dro til byen i morrest med mamma for å se på sko, også kjøpte vi med cupcakes. Etter byturen var jeg barnevakt til en søt, liten jente i et par timer. Synes det er så koselig å være barnevakt:-)
Nå sitter hele familien i sofaen å ser på stjernekamp. Tidligere i kveld feiret vi en liten "før-farsdag", siden pappa reiser bort tidlig i morgen. Vi har kost vi oss med frukt og cupcakes, også... bestilte vi tur til London! Så andre helga i desember reiser hele familien til London. Blir så koselig med julepynt, julestemning og juleshopping. Gleder meg masse! 

London!

Har vært dårlig blogging i det siste, så skal prøve å bli flinkere.
Ha en bra kveld videre

TuesdayHeihei! Nå må jeg egentlig skifte til treningsklær og gjøre meg klar til dans, men tenkte jeg måtte poste ett innlegg før jeg drar. Hadde en rolig og kort skoledag i dag, så når jeg kom hjem hadde jeg tid til å sove litt. Var mørkt når jeg våknet så jeg var sikker på at det var en ny dag. Ble litt stressa når jeg kom på alt jeg egentlig skulle gjøre. Men har fått gjort litt lekser, og akkurat nå frister det mest å sette seg i sofakroken med en en kopp te, som på bildet over. Men er ikke det som er planen nå, så jeg får bare komme meg ut i mørket og dra på dans.
Ha en fin dag vidre! 

litt nytt

 Utrolig fin paljett kjole fra nelly, Elise Ryan


Cardigan fra H&M

Mørke blått skjerf fra Zara

Essie negelakk i fargen allure

november, 2

Heii, ble et litt sent innlegg. Hadde tenkt å blogg når jeg kom hjem fra middag hos farmor og farfar, men glemte det rett og slett bort. Når jeg våknet i dag følte jeg meg mye, mye bedre. Så da kunne jeg og Janne ta oss en liten tur i byen, før hun skulle på trening. Kjedet meg så mye i går kveld når jeg lå hjemme i sofaen, mens vennene minne var på halloween fest... Så det var godt å møte Janne og gå rundt i butikkene. Tenkte å legge ut noen innkjøp fra i det siste i morgen:) Etter byturen dro jeg innom jobben, før jeg  dro hjem til farmor og farfar og spiste middag 


 
Må ha med et klassisk Starbucks bilde hehe

I kveld har jeg tatt det helt med ro. Skulle egentlig ha noen venner på besøk, men får ta det igjen senere.
Håper dere har hatt en fin dag:-)