desember 2012

Julestemning
God lillejulaften!


19 desember

Heihei! I dag fikk vi slutte en time før på skolen, så da fikk jeg ekstra god tid på å kjøpe ferdig alle julegavene. Føles godt å være ferdig, men jeg mangler noen smågaver fortsatt da. Gleder meg mer og mer til jul for hver dag.  Kjolen jeg bestilte har også kommet nå, er veldig fornøyd!  Ha en fin kveld<3Blogges!

Mandag

Heihei alle!  Nå som jeg har juleferie fra både dans og cheerleading får jeg mye mere tid til å gjøre andre ting, som f.eks å blogge. Er også utrolig deilig å komme hjem fra skolen og ikke ha noen spesielt jeg må gjøre.  Så idag har jeg slappe av og sett på serier. Har også tøyet da, skal få fine posisjoner til etter nyttår, hehe.  I dag er det bare en uke igjen til julaften! Må få kjøpt ferdig alle julegavene snart. Gleder meg masse til jul, så koselig med julemusikk, julepynten og julestemningen.


Fintfint 

Håper alle har hatt en fin dag:)Kjoler

Hei dere! Er så utrolig mange fine kjoler nå i juletida, så da tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen av mine favoritter.  Alle kjolene er fra nelly.com og passer kjempe bra til jul og nyttårs fester. Men det er kanskje litt i siste liten hvis man skal bestille nå til julaften da. Alle kjolene finner du under festkjoler. 

Har også bestilt meg en av kjolene selv og kan sikkert vise dere senere:)

Hva synes du?

Helga

Heihei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra middags besøk til noen venner. Ellers i dag har jeg pakket inn julegaver og ryddet litt. I går var jeg og Julie i byen på julegavehandling. Er nesten ferdig med alle julegavene nå! Også på kvelden dro jeg og noen jenter til Janne og spiste pizza og så film.
I morgen har vi siste prøve på skolen før jul. Så da er det snart juleferie, det skal bli så godt. Gleder meg masse til jul<3
Dårlige bilder, men tok desverre nesten ingen. 
Ha en fin kveld videre !

 

Outfit

Heia! 
Antrekket her er fra onsdag, men har ikke hatt tid til å poste den før nå. Og jeg skal prøve å få blogget mer i helgen:)

 


Genser fra Mango // Skjorte Gina tricot // Bukse fra Cubus // Veske H&M // Sko fra Republic // Votter Gina tricot

Ha en fin helg!

 

frimandag

Hei dere! I dag har vi hatt fri fra skolen, så da utnyttet jeg dagen med å sove lenge. Har begynt å få skikkelig julestemning nå, spessielt med julemusikk og juelpynt på rommet. Senere i dag drar jeg kanskje til noen venner:) Ha en fin mandag videre!
Desember!

Heei!! Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget. Det har skjedd veldig mye og jeg har ikke noe inspirasjon til å blogge, derfor har jeg hatt en paues.
I dag er det jo 2 desember! I går var det så koslig å våkne til julekaleder og julepynt:) Og på fredag var jeg og noen vener på
Friday´s å spiste. Første gangen jeg spiste på Friday´s i Trondheim, og det var utrolig koselig og det jeg spiste var veldig godt. 
Siden sist jeg blogget har det skjedd mye. Jeg har  blant  annet vært i Paris og konkurerrt med Nidaros Nixies, og vi vant! Jeg startet jo på cheerleading etter sommeren, og jeg er utrolig fornøyd med laget jeg har kommet på. Det var en veldig fin reise til Paris.

Nå kommer snart farmor og farfar, og skal spise middag til oss, også skal jeg på trening.


Meg og Marta<3

 


Janne <3
Nidaros Nixies Senior Elite<3


Ha en fin dag videre:)