desember 2013

2013Heihei! Har akkurat sminket meg nå og skal snart skifte til kveldens kjole. Til middag kommer noen familie venner, og etterpå drar jeg å møter venner for å feire. Gleder meg til å gå inn i det nye året med mine beste venner!
 Har sett tilbake på bildene mine fra 2013 idag, og satt sammen noen bilder fra året i en kollasj. Har vært et utrolig bra år, og sitter igjen med mange gode minner! Gleder meg masse til nye opplevelser og minner i 2014. Oppdaterer mer i morgen:-)
  Dere må kose dere masse masse i kveld, og vær forsiktig 

dagens antrekk

Nå drar vi snart på et  familieselskap som vi har hvert år med hele familie på pappa sin siden.  Tok noen raske bilder av dagens antrekk. Ble ikke spessielt bra kvalitet meen viser dere likevell:-)topp Bikbok // bukse DrDenim // clutch Nelly // smykke Gina tricot // sko DinSko 

Fikk både smykket og clutchen i julegave, og er kjempe fornøyd!
Ha en fin dag! 

anbefaling: NARS solpudder

Hei dere! Er en stund siden jeg har hatt en anbefaling på bloggen, og siden det snart er nyttårsaften og mange som ønsker å ha litt ekstra farge i ansiktet på vinteren tenkte jeg å anbefale dere solpudderet fra Nars!
Jeg kjøpte mitt i fjor sommer, da jeg var på ferie i New York.  Av de solpudderene jeg har og har prøvd, er det Nars som er favoritten og alltid det jeg ender opp med tilslutt. Det gir en fin bruntone i ansiktet, som ikke er verken rød eller orange. Jeg har solpudderet i fargen Laguna!
 

byturHei 

I dag dro jeg og Marta til byen, får å se om vi fant noe fint på romjulssalget. Hadde ting på handlelista vi skulle se etter, men alt av det var utsolgt. Så endte tilslutt opp med to topper på salget. Var en koselig bytur uansett og været er jo så varmt, at ingen går rundt med boblejakker lenger, selv om det er desember!  Tenker å vise dere innkjøpet senere med noen andre ting også :-)Nå er kosebuksa tatt på, og jeg er klar får å se en ny episode av The Vampire Diaries, som jeg startet på i går. Synes det er så spennesde allerede jeg!
Kommer forresten en anbefaling i kveld:-)

Ha en fin dag videre  

bursdagsfeiring

Hei dere! I dag var det ingen tidlige frokoster å stå opp til, så da utnyttet jeg dagen med å sove lenge. Våknet opp til lunsj, og dro på kino med Marta etterpå. Og kom faktisk hjem for ikke så lenge siden.
I går hadde verdens beste Janne bursdag! Så da var jeg og noen andre jenter invitert hjem til hun på kvelden, får en liten bursdagsfeiring. Fikk servert nydelig tapas, og hadde det kjempe koselig <3 Spilte også en runde Alias, der konkurranse instingtet var på topp, men også mye latter.

Bursdagsbarnet Nå skal familien prøve ut et nytt spill, som Benjamin fikk i julegave. Ha en fin kveld!

antrekk

genser Monki  // bukse DrDenim // Sko Main // clutch Primark // klokke Marc Jacobs

1.juledag

Heihei! Nå ligger jeg i sengen etter en kjempe koselig dag. Startet med 1. juledagsfrokost, som må være en av de beste i året!  Hele familien fikk like pysjamaser i julestrømpen i går, så de ble mye latter og fotografering da en og en kom opp i like pysjamaser. 
Ikke alle som er like glad i å komme på bloggen, så legger ut et fiiint morgen bilde av meg og broren min:-)I fire tiden dro vi på middagselskap til farmor og farfar, med søskenbarn, onkler og tanter. Var kjempe koselig og utrolig god mat! Ellers når vi kom hjem har kvelden gått til Alias spilling:-)

God natt

julaften

Hei dere! Hadd dere en fin dag i går? Jeg hadde en fantastisk dag med besteforeldre, onkel, tante, mamma, pappa og Benjamin. Så vi var fult hus her i år.  Våknet opp i går til julestrømpe og "Tre nøtter til askepott",  før vi hadde grøt med mandel til lunsj. Vi hadde tenkt å dra i kirka, noe vi gjør hvert år. Men selv om vi var tidlig ute var det helt fult når vi kom dit, så da var det bare å dra hjem igjen. Ble "Reisen til julestjerne"n i stedet, som var minst like koselig! Det er absolutt en av mine favoritter på julaften. Middagen var fantastisk god, og jeg fikk så utrolig mye fine gaver! Hadde med andre ord en utrolig fin dag!farmor, meg og bestemor 
Nå skal vi bare ta det helt med ro fram til vi skal begynne å ordne oss til middag hos farmor og farfar.
Ha en super 1. juledag!! 

lillejulaften

Heihei! Håper allesammen har hatt en kjempe fin lillejulaften så langt. Når jeg våknet i morrest hadde jeg ikke mye julestemning, så jeg startet dagen med å se filmen Polarekspressen i senga. Etter det har dagen gått i ett sett med baking, rydding, pynting av tre, pakking av gaver og andre ting som skal ordnes før i morgen. Nå sitter vi i stua med nypyntet juletre og ser på Kvelden før kvelden på tv. Julestemningen er i hvertfall kommet tilbake nå!

I går kveld dro jeg, Maria og Elisabet hjem til Marta og ga hverandre julegaver og spiste julegrøt med mandelen. Var kjempe koselig og mye snakking og latter som vanlig:-)Håper alle koser seg masse og har en fantastisk dag i morgen!

Video fra London

Hei dere! Har lurt litt på om jeg skulle legge ut en video fra London. Og har nå endt opp med at jeg gjør det:-) Er ikke spessielt glad i å legge ut videoer, men det er vell bare noe jeg må vende meg til som blogger haha. Håper dere liker den!

Har hatt litt problemer med at HD kun kommer opp noen ganger. Vet ikke om det virker til dere, men skal prøve å få ordnet det! 

 

god morgen

God morgen! Våknet for litt siden, og har rukket å sett Jul i svingen og spist søndagsfrokost. Er både  fjerde søndag i advent og bittelille julaften i dag! Kun to dager til jul!  Var en tur i byen i går å ble ferdig med alle julegavene, wihu. Nå skal jeg snart begynne å ordne meg til jeg skal ut å spise med jentene. Kanskje kommer en video fra London i dag også:-)
Island 2013 - throw back

Gikk igjennom bildene mine for noen dager siden, og kom over bildene fra Islands reisen i vår. Hadde blogg pause over en lengere periode når vi var der, så har ikke vist noen bilder derifra og for å variere bloggingen litt tenkte jeg at jeg kunne lage et  innlegg noen bilder.
Hele storfamilien reiste til Island for å feire kusinen min Embla sin konfirmasjon, og det var en kjempe fin konfirmasjon og ferietue!

 

on the airplane

En dag dro vi til Blue Lagoon, et sted hvor man bader ute i varmekilder

Kamilla, meg, Marta & Ingrid

se så fint vannet var!  bildet her er ikke redigert

happy med nye sko


Meg & Embla

søskenbarna min, Kamilla, Ingrid, Embla, meg og Marta 

Marta & meg

Ha en fiin dag!

juleferie

Heihei, og god juleferie dere!♥ Drar snart ned til byen nå, og har frisørtime klokken seks.  Endelig skal etterveksten farges før jul. I kveld kommer Hedda og Julie hjem til meg, og vi starter juleferien med kosekveld med julefilm og noe godt til mat.
Ha en kjempe fin kveld!
Har vært mye hverdagsblogging i det siste, og nå som jeg har mer tid til bloggen skal jeg prøve å blogge litt mer variert:-)

julegave shopping

Etter skolen i dag møttes jeg og Marta i byen for å handle julegaver. Vi startet med middag på Graffi, og gikk etterpå i butikkene på leting etter julegaver.  Begge fikk kjøpt noen gaver, og er et  skritt nærmere å ha kjøpt ferdig årets julegaver. Gikk plutselig opp for meg at det bare er fem dager igjen til julaften i dag!  Gleeder meg!
Nå skal jeg lage meg smoothie og snart legge meg under dyna. Ha en fin siste skoledag i morgen ♥ 

 

julestemning

Heihei♥ Nå ligger jeg i senga og skal sette på en eller annen koselig julefilm. Er blitt så gald i å tenne lys på rommet og å bare ha lys og julestjernen på. Maks julestemning! I dag var den siste ordnetlige skoledagen i år, og er såå deilig å være ferdig med alle prøver og innleveringer. Men nå skal jeg ikke nevne skole på en god stund. Ha en fin kveld!

koosiHei dere! Akkurat nå sitter jeg å halv sover med hodet i geografiboka. Etter prøven i morgen er det så og si juleferie, og så utrolig deilig det skal bli! Var barnevakt etter skolen i dag, og når jeg kom hjem ordnet jeg det litt koselig på rommet og pakket inn julegaver. Er veldig fornøyd med at jeg nesten er ferdig med alle julegavene! Nå må jeg bare fortsette med lesingen.

God natt ♥

16 desember

Hei allesammen♥ Da var det mandag igjen, og kun fire skoledager igjen til juleferie! Og i morgen er det bare en uke igjen til julaften! Desember har gått så fort, samtidig som det har  skjedd så mye. Hadde en koselig start på skolen i dag, med pepperkaker, mandariner og julefortelling i mattetimen. Ellers er dagen brukt til siste innspurt på prøve øving og engelsk innlevering. Kan ikke vente til det blir juleferie på fredag. Bildene over er forresten fra lørdag, da Tuva, Julie og jeg var til Janne.
Nå sitter jeg å vurderer om jeg skal ta meg en tur på treningsenteret. Ha en fin kveld:-)

innkjøp fra London

Heii! Her er innkjøpene fra London. Kjøpte en god del julegaver også, men kan jo selfølgelig ikke vise der her. Savner byen mye allerede♥ Nå skal søndagskvelden gå til samfunnsfag pugging.

genser fra River Island

myk og deilig cardigan fra New Look

skjorte fra New Look

cardigan fra River Island

genser fra New Look

tynn og deilig morgenkåpe fra Victoria Secret

kosebukse fra Primark

bikini fra Victoria Secret

selvbruning fra St. Tropez og parfyme fra Victoria Secret (lukter fantastisk godt)

fondation fra bareMinerals i fargen R130, og marcara fra Benefit

clutch fra Primark

smykke fra Forever21

myke kosesokker fra Primark, og tøfler fra River Islandsports bh og trening t-shorte fra Nike

Ha en fin søndags kveld 

bakekveld

God helg 

Våknet for ikke så lenge siden og har hatt en rolig morgen med noen episoder  Glee. Var deilig å sove ut, selv om jeg egentlig ikke er så fan av å sove så lenge ut på dagen.
I går kveld kom Elisabet, Marta og Maria hjem til meg. Ble den koseligste kvelden på lenge med taco, julefilm, julemusikk pepperkakebaking og pynting. Pepperkakene ble kjempe gode og fine! Bortsett fra det siste brettet vi glemte helt, så ivrig som vi var med pyntingen haha.

Nå skal jeg ta bilder av innkjøpene fra London som kommer i morgen:-) Senere i dag skal vi spise til farmor og farfar, også må jeg innom jobben.
Ha en fin lørdag 

Bilder fra siste dag i London

Har noen flere bilder og dele med dere fra London. Vi tok flyet hjem mandag kveld, så vi hadde hele formiddagen i London. Etter frokost var planen å dra innom Nike og Selfriges. Var så fint og ikke minst mye fint inne på Selfriges. Kunne ha vært der leenge og bare gått rundt å sett.  Vi avsluttet med å kjøpe noen gode cookies og dro å satte oss i  Hyde Park.

12 desember

Hei! Akkurat nå ligger jeg i senga med teppe og julemusikk. Håper alle dere som har storm der dere bor nå holder dere inne og er trygge. Jeg kom meg ikke akkurat lett hjem fra trening i dag. Dro på dans halv fire, rett etter skolen, og når jeg kom dit fikk jeg høre at det skulle komme en orkan og at ingen burde gå ute etter kl fire.  Jeg var ferdig klokken fem, så når jeg skulle hjem gikk det  ingen busser og det var så vidt jeg klarte å gå ute. Ble nøtt til å gå inn på Egon, der det også sto en god del andre. Fikk ringt litt og endte med at jeg måtte gå til jobben til pappa. Har seriøst aldri vært så vanskelig å gå, men kom meg fram tilslutt!   Må si det var veldig  godt å komme hjem, ta seg en dusj, hoppe inn i kosebuksa og se på Jul i Svingen ♥ Aldri opplevd så sterkt uvær før!

På tirsdag var familien og tok julekort bildet. Legger ikke ut julekort bildet, men her er et bilde av meg og broren min:-)

Nå står englesk og rydding på planen, wii. Kos dere inne i kveld!


 

bilder fra søndag

Heii 
Nå er vi hjemme i snøfyllte Trondheim igjen. Landet sent i går kveld, og viste vi hadde kommet til riktig by når det første de sa når vi landet var at det regnet fryktelig og vi måtte være forsiktig fordi det var veldig glatt ute. Men litt godt å være hjemme igjen å. Vi har hatt en kjempe fin helg, og jeg har flere bilder å dele. Rakk ikke å skrive om søndagen i går, så her er litt bilder fra dagen :-)
 

På søndag spiste vi frokost på en café som lå nærmere hotellet, og kanskje en litt sunnere frokost også aha. Etter frokost hadde vi noen timer på oss før vi hadde biletter til musicalen Lion King. Vi dro først inn til Oxford Street, og gikk litt i side gatene  der og i butikkene vi ikke rakk dagen før, også tok vi undergrunnen til bydelen teateret var i.Lion King var så utrolig bra!! Fikk gåsehud flere ganger og er veldig glad vi dro å så den.  Resten av dagen gikk vi litt rund å så i gatene ved teateret, før vi dro å spiste middag på hotellet. 
Er ikke helt ferdig med London bloggingen enda. Kommer også bilder fra i går, antrekk og kanskje innkjøpene:-) Har også kanskje en film på lur, men lover ingenting.
Ha en fin mandag videre 

 

Gårsdagens antrekk

Veske fra Mango // blazer H&M // skjorte og bukse Gina tricot // sko Dna // klokke fra Marc Jacobs

Dag 1 i London

Heihei! Akkurat nå sitter vi på en café på hotellet i London. Som jeg har nevnt før dro hele familien til London på fredag, og drar hjem i morgen kveld. Er kun internett her nede ved lobbyen, så derfor har det ikke passet å blogge før nå.

På fredag dro jeg rett hjem etter skolen og pakke ferdig det siste, før vi tok fly i seks tiden. Vi var framme på hotellet i 11 tiden, og da var det egentlig bare å sjekke inn, komme oss opp på rommene og legge oss. Er en veldig koselig café her på hotellet, med peis og veldig deilige stoler haha. Så her har vi spist kveldsmat hver dag.

Lørdag morgen kom vi oss opp tidlig nok, og dro inn til byen. Vi spiste frokost på ikke noe annet enn Starbucks, før vi begynte å gå i butikker i Oxford Street. Senere dro vi på et veldig koselig julemarked, der vi gikk litt rundt å så og fikk skikkelig julestemning, og spiste middag. Etter middagen var London Eye på planen. Det var en veldig fin opplevelse, og var hvert å stå ute leenge i kø.  Var så utrolig fint å se utover hele london når det var mørkt, med all julepynten og lysene. Elsker stemningen i gatene med all julepynten og lysene! I morgen kommer bilder fra i dag og dagens antrekk.
Nå skal vi opp å legge oss, god natt   

årets julekjole?

Heia! Nå nærmer det seg juletider med storm skritt, og julebord og andre juleselskap er godt i gang. Er det en gang på året man skal kunne unne seg en ny kjole er det vell i desember, eller? Jeg selv liker kjempe godt å se på julekjoler på andre blogger, og har nå valgt ut 12 av mine favoritter. Alle er fra Nelly.com, som er en enkel og trygg nettside. Er et stort utvalg, og kommer ofte inn nye kjoler. Kanskje jeg også lager et innlegg til senere, med andre kjoler fra andre nettsider/butikker. Håper dere liker det!Her, her og her !

Her,  her og her !her (salg), her og her !

Her (salg) , her og her ! 

 

new week

Heihei dere! I nuet sitter jeg og lillebror i sofaen å ser på filmen Små spioner. Hadde egentlig planlagt å gjøre litt lekser og sånne ting nå, men kunne ikke motstå fristelsen i sofakroken og film. Mye koseligere. Kom meg opp tidlig igjen i morrest og har vært på skolen og deretter dans som vanlig. Kom hjem til middag og Jul i Svingen ♥ Senere blir det Top Model finale, og forhåpentlig en tidlig kveld.
Vi snakkes senere:-) 


 

 

Hello December

God morgen! I dag våknet jeg til julepynt, julekalender og søndagsfrokost. Var så koselig, og kunne endelig få litt julestemning ♥ I dag skal bare litt små ting gjøres, og resten av søndagen skal tilbringe i ullgenser, kosebukse og tøfler.
Ha en fin 1. søndag i advent